Op deze pagina’s ziet u de referenties van families over Uitvaartverzorgster Carola Vriend
Deze beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend zijn ook terug te vinden op Google (Google Reviews), maar ook via de Facebook pagina’s.
Daar ziet u ook dat deze reviews door echte personen zijn geplaatst, en niet door ‘robots’ of gekochte beoordelingen.

Wilt u ook een ervaring/beoordeling/referentie/review over Uitvaartverzorging Carola Vriend delen?
U kunt onderop een review toevoegen, of deze via Google invoeren. (Google Reviews)

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 64 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Denkt met je mee en denkt vooruit

Rated 5 out of 5
16 september 2021

Carola staat vanaf het begin voor je klaar. Ze neemt je alles uit handen wat mogelijk is. Ze denkt met je mee en denkt ook vooruit. Ze is meelevend zonder ‘klef’ te zijn. Ik heb de uitvaart van mijn beide ouders, die binnen 9 maanden na elkaar zijn overleden, door het bedrijf van Carola Vriend laten uitvoeren en alle nabestaanden zijn zeer tevreden over alles.

Hans Carbaat

Vriendelijk en zeer behulpzaam

Rated 5 out of 5
20 augustus 2021

Carola is een heel vriendelijk en zeer behulpzame professional. Ze heeft op alles een antwoord en zorgt er voor dat de uitvaart op rolletjes loopt. Ze reageert snel op vragen en gaat heel respectvol met alles om. Het gebruiken van een livestream is zeker de moeite waard voor nabestaanden die heel ver wonen. Filmen vanuit verschillende hoeken en foto slides komen perfect in beeld.

Fam Boots Zwaag

Carola was er echt voor ons als nabestaanden

Rated 5 out of 5
5 augustus 2021

Carola was er echt voor ons als nabestaande. De uitvaart is bijzonder geworden en gegaan zoals onze vader/man het gewild zou hebben. Dit moment nemen ze ons niet meer af.

Dyanne Kelderman

Woorden schieten tekort!

Rated 5 out of 5
26 juli 2021

Vanaf het eerste moment klikte het. Carola heeft ons door elke stap heen geleidt en luisterde goed naar onze wensen. Ze heeft ons alle ruimte gegeven om op onze eigen manier afscheid te kunnen nemen van onze lieve vader, opa en man van mijn moeder. Niets was haar teveel, ze stond overal voor open, zelfs als dat betekende dat zij zelf op de achtergrond kwam te staan. Carola, jij hebt een zeer betekenisvol beroep, dank je wel voor wie je bent en wat je doet en wat je voor ons als familie betekent hebt.
Namens de hele familie van Tongeren super bedankt.

Tatjana Bak-van Tongeren

Enorm betrokken en denkt mee en ziet mogelijkheden

Rated 5 out of 5
16 juli 2021

Als je als uitvaartverzorger kan meewerken aan een herinnering die ervaren wordt als een bijzondere maar mooie tijd, dan doe je het goed! En hoe goed doet Carola dit. We hebben de afgelopen tijd als een mooie herinnering opgeslagen. De uitvaart van onze moeder was niet standaard, verre van dat zelfs. Maar precies zoals zij gewild had en Carola ging hier volledig in mee.

Claudia Stevens

Altijd bereikbaar, uitermate vriendelijk.

Rated 5 out of 5
4 juli 2021

Van begin tot eind gaf Carola volledige informatie, zorg en begeleiding. Altijd bereikbaar, uitermate vriendelijk

Andreas Bollen

Professioneel, schakelt snel en veel medeleven

Rated 5 out of 5
14 juni 2021

Carola heeft ons heel vele zorgen uit handen genomen. Ze is professioneel, schakelt snel, denkt met je mee en toont veel medeleven.
Uitvaartverzorging is niet iets wat je wilt aanbevelen, maar wij waren erg blij met onze keuze voor Carola.

Tonnie Sijbrant

Niets is haar te veel

Rated 5 out of 5
14 juni 2021

Carola Vriend heeft ons bij de uitvaart van mijn vader begeleid. Het was erg fijn dat zij ons ontzorgde en goed met ons meedacht om de uitvaart geheel naar onze wensen te laten verlopen. Niets is haar te veel. Zij is op een bescheiden manier zonder op de voorgrand te treden de uitvaart perfect voor ons geregeld.

Tanja Rosema

Wat waren we blij met Carola in een zeer moeilijke en verdrietige tijd!

Rated 5 out of 5
1 juni 2021

We stonden plotseling voor het regelen van de uitvaart van mijn vader en dan is het zo fijn dat iemand inspeelt op het vormgeven van proces van afscheid nemen. Mijn moeder heeft er een woord voor over namelijk: Geweldig!
We hebben veel hulp ervaren bij het opstellen van de rouwkaart – tot in de kleine details – maakte een groot verschil. Je bent een benaderbaar en je oog voor een ieder binnen de familie.
Bij het doorzoeken van papieren kwamen we een aantal visitekaartjes tegen dus dit zegt genoeg.
Veel dank voor je begeleiding, we kunnen je zeker aanbevelen!

Bojoura Krijtenberg

Heel professioneel en goede informatie van de hele uitvaart met zeer warme en betrokken begeleiding

Rated 5 out of 5
17 mei 2021

Carola mag ik jebedanken voor je professionele warme en betrokken begeleiding van de gehele uitvaart het was zeer goed geregeld en je heeft ons echt goed bij gestaan van het begin tot het einde

Bart wendy, en Wim otten

Alle tijd en aandacht voor een persoonlijke begrafenis of crematie.

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
Ik werk zelfstandig, waardoor u elke dag van mij de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft bij een overlijden

Meer lezen over Carola
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen