Beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend

Op deze pagina’s ziet u de referenties van families over mijn dienstverlening.
Deze beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend zijn ook terug te vinden op Google (Google Reviews), maar ook via de Facebook pagina’s.
Daar ziet u ook dat deze reviews door echte personen zijn geplaatst, en niet door ‘robots’ of gekochte beoordelingen.

Wilt u ook een ervaring/beoordeling/referentie/review over Uitvaartverzorging Carola Vriend delen?
U kunt onderop een review toevoegen, of deze via Google invoeren. (Google Reviews)

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 101 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Nog nooit eerder meegemaakt dat iemand zo onwijs goed is in haar vak.

Rated 5 out of 5
18 juni 2022

Wat ben ik dankbaar voor Uitvaartverzorging Carola Vriend. Nog nooit eerder meegemaakt dat iemand zo onwijs goed is in haar vak. Samen met haar man zijn ze een topteam. Niets is te gek en er wordt vooral met je meegedacht en meegeleefd. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik dankzij Carola en haar man op de meest mooie manier afscheid heb kunnen nemen van mijn geliefde.

Yvonne Jansma

Empatisch, flexibel, duidelijk en reageert super snel

Rated 5 out of 5
16 juni 2022

Gedurende het hele proces was het ontzettend fijn om met Carola te werken en om haar om ons heen te hebben. Niets is haar teveel. Bovendien voelt ze precies aan wanneer ze ‘in moet stappen’ of wanneer ze wat meer op de achtergrond kan blijven. Zowel bij de condoleance als uitvaart hadden wij compleet vertrouwen in Carola. Ze regelde alles, begeleidde ons, onze kinderen maar ook de gasten.

Mark Nijssen

Fijne ervaring in de toch emotionele tijd

Rated 5 out of 5
9 juni 2022

Een zeer fijne ervaring in de toch emotionele moment. Neemt de tijd voor je. Luistert naar je wensen en geeft advies. En is gegaan zoals besproken was, korrekt en prettig ervaren. Carola nog danken namens mijn vrouw. Gr. Han

Han Bödeker

Meedenkend en vriendelijk

Rated 5 out of 5
7 juni 2022

Direct, spontaan, meedenkend en vriendelijk

Henk Draaijer

Heel goed contact, meedenkend en alle dagen bij ons thuis

Rated 5 out of 5
7 juni 2022

Wij hebben met Carola Vriend een heel goed contact gehad na het overlijden van mijn man. Ook met ons meedenken met alles wat er mogelijk was. Alles prima geregeld en elke dag kwam ze bij ons thuis om alles door te spreken. We kijken met een heel goed gevoel terug op het afscheid van mijn man.

Ria den Ouden

Warm, betrokken, punctueel

Rated 5 out of 5
20 mei 2022

Warm, betrokken, punctueel; Carola bezit alle kwaliteiten die een goede uitvaartverzorgster hoort te hebben. Ze neemt de tijd, is elk moment van de dag bereikbaar, denkt goed mee en laat niets aan het toeval over. Tijdens de plechtigheid is ze onopvallend aanwezig, maar ze ziet en hoort alles waardoor ze er is als het nodig is. Doordat Carola als zelfstandige werkt, is zij niet gebonden aan bepaalde belangen/organisaties. Hierdoor is alles mogelijk en konden al onze wensen worden uitgevoerd. Carola is helder, er zijn geen verrassingen over de kosten. Ook Stephan verdient een grote pluim, Carola en Stephan vormen een goed team.

Familie Reijm

Steunpilaar - dankbaar voor de goede zorgen

Rated 5 out of 5
11 mei 2022

Carola Vriend was voor ons in deze verdrietige tijd een ware steunpilaar. Zij gaf ons rust en volkomen vertrouwen dat alles goed geregeld wordt en alles was in de puntjes geregeld en het was een prachtige uitvaart. Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen en we zijn daar erg dankbaar voor.

Celesta Kroon

Na een vervelend contact met dubieuze partij, kwamen we gelukkig bij Carola goed terecht

Rated 5 out of 5
20 april 2022

Na het overlijden van mijn oma via Google op een dubieuze link gekomen, waarvan we in de veronderstelling waren dat we met Nationale Nederlanden te maken hadden. Tegelijkertijd ook contact met Carola gezocht en die rook al snel onraad. Gelukkig kwamen we er op tijd achter dat dit niet klopte, vreselijk dat dit soort partijen bestaan, zelfs in tijd van verdriet en zoveel vragen na het overlijden van een dierbare.
Carola is een ontzettend warm persoon met een luisterend oor voor de wensen van de nabestaanden. Komt in actie wanneer nodig en ook de communcatie verliep vlekkeloos.

Edwin Pluim

Wederom meer dan perfect

Rated 5 out of 5
16 april 2022

We hebben helaas al voor de tweede keer gebruik moeten maken van Carola’s dienstverlening. Gelukkig was het wederom weer heel goed.
Dank Carola

Familie Klaver

Geen nummer

Rated 5 out of 5
2 april 2022

Carola is vanaf begin af aan zeer betrokken bij de familie. Ze denkt mee en betrekt ieder familielid erbij.
Met carola in huis heb je een warm iemand, die dingen uit handen neemt en je het gevoel geeft dat het om jou gaat en je geen nummer bent.

Edwin Groot

Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen