Op deze pagina’s ziet u de referenties van families over Uitvaartverzorgster Carola Vriend
Deze beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend zijn ook terug te vinden op Google (Google Reviews), maar ook via de Facebook pagina’s.
Daar ziet u ook dat deze reviews door echte personen zijn geplaatst, en niet door ‘robots’ of gekochte beoordelingen.

Wilt u ook een ervaring/beoordeling/referentie/review over Uitvaartverzorging Carola Vriend delen?
U kunt onderop een review toevoegen, of deze via Google invoeren. (Google Reviews)

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 53 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Fantastisch, had geen betere begeleiding kunnen wensen

Rated 5 out of 5
16 april 2021

Carola doet haar achternaam eer aan. Ze voelde aan als een vriend vd familie. Tot in de puntjes werd alles geregeld, niks te veel en meegedacht hoe we een zo mooi mogelijk afscheid konden nemen/geven in deze Corona tijd. Ze is professioneel maar bovenal menselijk! Ik kijk terug op een mooie week ondanks dit zware verlies.

Marije Mes-Laport

Carola voelde goed aan wat moeder en wij wilden

Rated 5 out of 5
8 maart 2021

We hebben de samenwerking met Carola als erg prettig ervaren. Ze
voelde goed aan wat de toon moest zijn ten aanzien van de uitvoering van
de wensen van onze overleden moeder en onze wensen als familie: met
begrip maar ook niet te zwaar. En als professional heeft ze op een
geruisloze en effectieve manier voor ons de praktische zaken
georganiseerd en ons zo heel goed ontzorgd

Mary Steen

in een woord GEWELDIG

Rated 5 out of 5
4 maart 2021

Wat we hebben meegemaakt is overweldigend zo goed hoe Carola alles regelde voor onze familie voor en na het overlijden

Jan Kooijman

Warm en prettig persoon

Rated 5 out of 5
15 februari 2021

Carola heeft er voor gezorgd dat onze moeder een heel mooi afscheid heeft gekregen. Ze heeft ons goed begeleid en niets was haar te veel. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ze is een warm en heel prettig persoon.

Mariet van Hees

Betrouwbaar, rustig, meedenkend

Rated 5 out of 5
7 februari 2021

Betrouwbaar, rustig, meedenkend. Het zijn een paar woorden die in me opkomen als ik moet beschrijven hoe ik Carola Vriend en haar zorg en hulp met de uitvaart van mijn moeder heb ervaren. Dit zijn kwaliteiten die je zoekt als je de moeilijke taak hebt om een afscheid voor te bereiden. Ik kan Carola dan ook van harte aanbevelen. Ze heeft ons goed ondersteund, denkt mee, is goed georganiseerd en ontzorgt. Heel fijn.

Marjolein Visser

Goede adviezen, rustig en meelevend.

Rated 5 out of 5
6 februari 2021

Carola heeft voor ons vanaf overlijden van mijn vader tot na de crematie alles ontzettend goed geregeld. Ze dringt niets op, geeft goede adviezen, rustig meelevend en kan haar op alle tijden bereiken. Alles helemaal top

Stans Goossen

Ondanks de beperkingen een waardig en mooi afscheid

Rated 5 out of 5
4 februari 2021

Carola heeft ons erg goed bijgestaan om de uitvaart te regelen. Ze peilde waar onze wensen ongeveer lagen en kwam vervolgens met een aantal suggesties die daar goed bij aansluiten. We hebben ondanks de beperkingen in een klein gezelschap een heel mooi en waardig afscheid gehad.

Erik Verheijden

Carola heeft het afscheid heel bijzonder en warm gemaakt

Rated 5 out of 5
4 februari 2021

Onlangs een dierbare verloren en Carola heeft ons in dit bijgestaan. Carola is zeer nauw betrokken en heeft een warme uitstraling. Ook met de kinderen was dit zeer warm en liefdevol. Met alles heeft ze ons geholpen, en ook de kinderen de tijd gegeven om dit verlies te verwerken. Maar ook voor de kleinkinderen nam ze alle tijd om alles uit te leggen en je kon alles vragen aan haar.

Natascha Brouwer

Een dikke griffel met een 10

Rated 5 out of 5
2 februari 2021

Wij danken Carola voor de geweldige manier waarop zij ons heeft begeleidt. Carola denkt mee en staat op alle momenten voor je klaar.
Echt super geweldig hoe je ook de kinderen en kleinkinderen hebt begeleid in dit moeilijke verlies. We zijn ontzettend blij dat wij jou als uitvaartverzorger mochten hebben. Een dikke griffel met een 10.

Astrid

Professioneel, warm, liefdevol, persoonlijk

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Professioneel, warm, liefdevol, persoonlijk. Wij zijn heel blij dat Carola ons zo goed heeft begeleid bij de toch wel bijzondere uitvaart en samen met ons het afscheid heeft kunnen maken tot wat het was. Bij Carola is alles in goede handen. Wij zijn haar heel dankbaar.

Silene Dekker

Moderne uitvaartverzorgster voor een persoonlijke begrafenis of crematie. 

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
Ik werk zelfstandig, waardoor u elke dag van mij de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft bij een overlijden.

Wat te regelen bij overlijden?
Meer lezen over Carola
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen