Beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend

Op deze pagina’s ziet u de referenties van families over mijn dienstverlening.
Deze beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend zijn ook terug te vinden op Google (Google Reviews), maar ook via de Facebook pagina’s.
Daar ziet u ook dat deze reviews door echte personen zijn geplaatst, en niet door ‘robots’ of gekochte beoordelingen.

Wilt u ook een ervaring/beoordeling/referentie/review over Uitvaartverzorging Carola Vriend delen?
U kunt onderop een review toevoegen, of deze via Google invoeren. (Google Reviews)

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 96 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Warm, betrokken, punctueel

Rated 5 out of 5
20 mei 2022

Warm, betrokken, punctueel; Carola bezit alle kwaliteiten die een goede uitvaartverzorgster hoort te hebben. Ze neemt de tijd, is elk moment van de dag bereikbaar, denkt goed mee en laat niets aan het toeval over. Tijdens de plechtigheid is ze onopvallend aanwezig, maar ze ziet en hoort alles waardoor ze er is als het nodig is. Doordat Carola als zelfstandige werkt, is zij niet gebonden aan bepaalde belangen/organisaties. Hierdoor is alles mogelijk en konden al onze wensen worden uitgevoerd. Carola is helder, er zijn geen verrassingen over de kosten. Ook Stephan verdient een grote pluim, Carola en Stephan vormen een goed team.

Familie Reijm

Steunpilaar - dankbaar voor de goede zorgen

Rated 5 out of 5
11 mei 2022

Carola Vriend was voor ons in deze verdrietige tijd een ware steunpilaar. Zij gaf ons rust en volkomen vertrouwen dat alles goed geregeld wordt en alles was in de puntjes geregeld en het was een prachtige uitvaart. Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen en we zijn daar erg dankbaar voor.

Celesta Kroon

Na een vervelend contact met dubieuze partij, kwamen we gelukkig bij Carola goed terecht

Rated 5 out of 5
20 april 2022

Na het overlijden van mijn oma via Google op een dubieuze link gekomen, waarvan we in de veronderstelling waren dat we met Nationale Nederlanden te maken hadden. Tegelijkertijd ook contact met Carola gezocht en die rook al snel onraad. Gelukkig kwamen we er op tijd achter dat dit niet klopte, vreselijk dat dit soort partijen bestaan, zelfs in tijd van verdriet en zoveel vragen na het overlijden van een dierbare.
Carola is een ontzettend warm persoon met een luisterend oor voor de wensen van de nabestaanden. Komt in actie wanneer nodig en ook de communcatie verliep vlekkeloos.

Edwin Pluim

Wederom meer dan perfect

Rated 5 out of 5
16 april 2022

We hebben helaas al voor de tweede keer gebruik moeten maken van Carola’s dienstverlening. Gelukkig was het wederom weer heel goed.
Dank Carola

Familie Klaver

Geen nummer

Rated 5 out of 5
2 april 2022

Carola is vanaf begin af aan zeer betrokken bij de familie. Ze denkt mee en betrekt ieder familielid erbij.
Met carola in huis heb je een warm iemand, die dingen uit handen neemt en je het gevoel geeft dat het om jou gaat en je geen nummer bent.

Edwin Groot

Uitstekend

Rated 5 out of 5
29 maart 2022

Dankzij Carola is de uitvaart van mijn oom ondanks problemen waar wij als familie tegenaan liepen, door haar op uitstekende wijze geregeld.
We waren echt super blij met haar, heel veel dank.

Irma kenter

Warme zorg en ontzorgen voor een mooie uitvaart

Rated 5 out of 5
21 maart 2022

Onze ervaring met Carola is in een woord geweldig. Warme lieve vrouw die echt alle zorg uit handen neemt. Carola denkt mee dringt niks op en is bereid om alles wat je maar wilt te regelen. Echt een aanraderđź’–

Daniëlle lammerse

We hebben er een goed gevoel aan over gehouden

Rated 5 out of 5
15 maart 2022

Wij zijn heel tevreden over de uitvaart. Alles is goed besproken, heel duidelijk en kalm. We hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden.

Brenda Valk

Wij kunnen iedereen die in deze situatie komt Carola aanraden.

Rated 5 out of 5
7 maart 2022

Onverwachts werden we s’nachts geconfronteerd met het overlijden van onze vader en is er het moment dat er zaken geregeld moeten worden. Tijdens het eerste telefoontje gaf Carola aan dat ze geen tijd zag om ons bij te staan tenzij we we tot eind van de dag konden wachten. We zijn hiermee ingestemd en Carola gaf ons een lijstje om ons voor te bereiden. Ondanks dat Carola een uitvaart had, wist zij ons toch ook nog bij te staan via de app en mails. Wij kunnen iedereen die in deze situatie komt Carola aanraden. Carola staat voor haar vak en begrijpt wat nabestaanden nodig hebben in de periode dat er veel langs je heen gaat.

Ruud Deul

Warme en persoonlijke manier

Rated 5 out of 5
21 februari 2022

Carola ervaren als een heel fijn, goede begeleidster voor het regelen van de uitvaart. De uitvaart was op meerdere vlakken niet ‘standaard’. Carola heeft geholpen met alle wensen, kijkt wat er Coronatijd wel kan en zet extra stappen waar nodig. Goed bereikbaar, reageert altijd direct en alles was goed geregeld op een warme en persoonlijke manier.

Laura van Hal

Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen