5
5,0 rating
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 17 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Vakvrouw

5,0 rating
2 juli 2020

Carola Vriend is een vakvrouw. Vol warmte en een luisterend oor, straalt professionaliteit uit. Wij hebben Uitvaartverzorging Carola Vriend als heel fijn ervaren. Nogmaals heel erg bedankt, Carola

Dorien Steding-Fijma

Heldere communicatie, neemt de tijd, duidelijke regie.

5,0 rating
2 juli 2020

Heldere communicatie, neemt rustig de tijd, duidelijke regie, flexibel, daadkrachtig en zorgzaam. Prima begeleiding waardoor je echt ontzorgt wordt.

Norbert Wildoer

Van begin tot eind een dikke pluim

5,0 rating
3 juni 2020

Na het overlijden van mijn moeder wisten we niet goed welke uitvaartonderneming we moesten kiezen.
Op aanraden van een vriendin is dit Uitvaartverzorging Carola Vriend-Schurink geworden. Hier hebben we nooit spijt van gehad. Ze denkt goed mee over oplossingen en eventuele alternatieven in deze rare Corona tijd. Ook op het gebied van eventuele kostenbesparingen komt zij altijd met alternatieven of suggesties. Voor kinderen worden ook allerlei suggesties geboden, om tijdens de dag van de uitvaartceremonie actief deel te nemen aan de uitvaart, waardoor de kinderen, er ook op een hele ongedwongen wijze bij worden betrokken.
Niets moet , maar er mag wel veel! Dit zorgt ervoor, dat er tijdens de voorgesprekken, en tijdens de uitvaart een informele sfeer wordt gecreeerd. Al met al van begin tot het eind een dikke pluim!

Ron Martis

Tot in de puntjes verzorgd

5,0 rating
3 juni 2020

Carola, wat heb je de uitvaart van mijn vriend Cor heel mooi verzorgd. Op de achtergrond hadden wij contact over de muziek, daarmee heb je de familie heel veel uit handen genomen. Ook de erehaag en alles wat erbij kwam kijken heb je tot in de puntjes verzorgd. Chapeau!

Peter Lieshout

Bijzonder en fijn om Carola als uitvaartonderneemster te hebben

5,0 rating
17 mei 2020

Wat was het bijzonder en fijn om Carola als uitvaartonderneemster te hebben, door haar hebben wij in een zeer verdrietige tijd en aan vele Coronaregels moeten houden een prachtige uitvaart kunnen hebben van mijn lieve man en onze papa, haar grote steun en professionele manier van werken heeft ons enorm geholpen, om door deze moeilijke tijd te komen. Groeten Judith, Corné, Benthe en Jens Huijsman.

Judith Huijsman

Warm, betrokken en professioneel.

5,0 rating
12 mei 2020

Ontzettend blij waren wij met Carola, die ons in een afschuwelijke tijd zo goed heeft bijgestaan. Warm, betrokken en professioneel. Ondanks de Corona maatregelen hebben we een mooie uitvaart gehad met prachtige erehaag. Dankjewel voor je betrokkenheid!

Kristel van Staveren

Twee keer in korte tijd

5,0 rating
28 april 2020

Twee keer in korte tijd, werden we geconfronteerd met overlijdensgevallen binnen de familie. Beide keren verzorgde Carola de plechtigheid tot in de puntjes. Zelfs de laatste, in de Coronatijd, was waardig en warm. Carola is een vakvrouw, die warmte en professionaliteit tot een mooie mix maakt.

Rob en Marja

Precies zo als wij het hebben gewenst

5,0 rating
3 april 2020

Dank je wel Carola voor je professionele, zorgzame en vriendelijke benadering van ons gezin. Het afscheid is precies zo als wij het hebben gewenst. Elke dag was je wel even bij ons voor steun en raad. We kijken terug op een mooi afscheid. Namens Wil en haar gezin.

Wil Hart

Warme persoonlijkheid van Carola en haar rustige zakelijke benadering

5,0 rating
30 maart 2020

Zowel eind december als half maart heeft Carola een uitvaart voor ons begeleid. De warme persoonlijkheid van Carola en haar rustige zakelijke benadering heeft ons ontzettend geholpen. In maart waren net de eerste Corona maatregelen van toepassing. Veel onzeker en veel onduidelijk. Tijdens de persconferentie van Mark Rutte gaf Carola ons al een berichtje dat ze aan het kijken was wat de mededelingen voor ons gingen betekenen. Dat gaf vertrouwen en rust. Ik hoop Carola binnenkort zakelijk even niet meer nodig te hebben, maar raad zeker haar diensten aan.

Delphine Hogenes

Heel erg goed en professioneel bijgestaan

5,0 rating
30 maart 2020

Het plotselinge verlies van een dierbare is heel moeilijk en er komen dan ook een heleboel regelzaken op je pad. Carola heeft ons daarin heel erg goed en professioneel bijgestaan en er mede voor gezorgd dat het afscheid van onze moeder en oma op rolletjes is verlopen. Ik zou haar zeker aanbevelen als uitvaart begeleider.

Harry van Dijk