5
5,0 rating
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 23 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Blij dat iemand zoveel liefde heeft voor dit beroep!

5,0 rating
3 september 2020

Carola is een hele lieve vrouw en heeft zoveel voor ons betekend en gedaan. Blij dat iemand zoveel liefde heeft voor een toch wel heel moeilijk maar ook mooi beroep.

Diana van der Hust

Een aanrader! Professioneel en neemt de tijd.

5,0 rating
2 september 2020

Een aanrader. Professioneel en neemt ruim de tijd voor je en komt met goede adviezen. We werden volledig ontzorgd. We zijn als familie zeer tevreden met de uitvaart afhandeling van Carola Vriend en we raden anderen haar dan ook aan!

Edwin Vonk

Professioneel, persoonlijk, oprecht en warm.

5,0 rating
23 augustus 2020

Carola Vriend-Schurink: een betere uitvaartbegeleidster is er niet. Professioneel, persoonlijk, oprecht en warm. Dankjewel voor je geweldige begeleiding in deze moeilijke periode. 

Elaine, Nicolette en Andre Meunier

Geen poespas, alleen maar lof

5,0 rating
13 augustus 2020

Hele fijne open gesprekken gehad, daarbij ruimte gehad voor gevoel en band opgebouwd. Geen poespas, alleen maar lof voor hoe alles is verlopen.

Wielie

Prettige samenwerking, goede organisatie!

5,0 rating
13 augustus 2020

Een mooie uitvaart dankzij de goede organisatie en inbreng van Carola, waarbij de samenwerking erg prettig was.

Fam. Tjalma-Jensma

Gemaakt voor dit beroep, perfectionistische ondernemer met 24/7 service.

5,0 rating
22 juli 2020

In de moeilijkste tijd van je leven, ben je op zoek naar iemand die je zo goed mogelijk kan helpen en ondersteunen. Puur op goed gevoel en dankzij goede reviews op Google en facebook, direct contact opgenomen met Carola. En wat zijn wij blij met haar. Een jonge perfectionistische ondernemer met 24/7 service. Wat ons betreft is Carola gemaakt voor dit dankbare beroep. Ze denkt mee over de zeer persoonlijke invulling en aankleding van de uitvaart, maar houdt daarbij ook zeker de kosten in de gaten. Elke keer deed ze weer een stapje extra voor ons, zelfs privé! Een echte aanrader.

Melvin Hoogeveen

Heldere communicatie, neemt de tijd, duidelijke regie.

5,0 rating
17 juli 2020

Heldere communicatie, neemt rustig de tijd, duidelijke regie, flexibel, daadkrachtig en zorgzaam. Prima begeleiding waardoor je echt ontzorgt wordt.

Norbert Wildoer

Vakvrouw

5,0 rating
2 juli 2020

Carola Vriend is een vakvrouw. Vol warmte en een luisterend oor, straalt professionaliteit uit. Wij hebben Uitvaartverzorging Carola Vriend als heel fijn ervaren. Nogmaals heel erg bedankt, Carola

Dorien Steding-Fijma

Van begin tot eind een dikke pluim

5,0 rating
3 juni 2020

Na het overlijden van mijn moeder wisten we niet goed welke uitvaartonderneming we moesten kiezen.
Op aanraden van een vriendin is dit Uitvaartverzorging Carola Vriend-Schurink geworden. Hier hebben we nooit spijt van gehad. Ze denkt goed mee over oplossingen en eventuele alternatieven in deze rare Corona tijd. Ook op het gebied van eventuele kostenbesparingen komt zij altijd met alternatieven of suggesties. Voor kinderen worden ook allerlei suggesties geboden, om tijdens de dag van de uitvaartceremonie actief deel te nemen aan de uitvaart, waardoor de kinderen, er ook op een hele ongedwongen wijze bij worden betrokken.
Niets moet , maar er mag wel veel! Dit zorgt ervoor, dat er tijdens de voorgesprekken, en tijdens de uitvaart een informele sfeer wordt gecreeerd. Al met al van begin tot het eind een dikke pluim!

Ron Martis

Tot in de puntjes verzorgd

5,0 rating
3 juni 2020

Carola, wat heb je de uitvaart van mijn vriend Cor heel mooi verzorgd. Op de achtergrond hadden wij contact over de muziek, daarmee heb je de familie heel veel uit handen genomen. Ook de erehaag en alles wat erbij kwam kijken heb je tot in de puntjes verzorgd. Chapeau!

Peter Lieshout