Op deze pagina’s ziet u de referenties van families over Uitvaartverzorgster Carola Vriend
Deze beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend zijn ook terug te vinden op Google (Google Reviews), maar ook via de Facebook pagina’s.
Daar ziet u ook dat deze reviews door echte personen zijn geplaatst, en niet door ‘robots’ of gekochte beoordelingen.

Wilt u ook een ervaring/beoordeling/referentie/review over Uitvaartverzorging Carola Vriend delen?
U kunt onderop een review toevoegen, of deze via Google invoeren. (Google Reviews)

5
5,0 score
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 42 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Carola zeer zeker aan te raden !

5,0 score
15 januari 2021

Carola wat heb jij super goed de uitvaart van onze moeder verzorgt in deze zeer verdrietige tijd!
Alles tot in de puntjes.je bent een vakvrouw,rustig,duidelijk ,zorgzaam ,lief,geduld.
Als we vragen waren konden we je altijd bellen .
Echt TOP!
Wij waren erg blij en
Alleen maar positief over Carola. Dat ze erg veel voor ons heeft gedaan en betekent heeft.
Nogmaals veel Dank Carola je bent een Topper!!

Fam Schaper

Empatisch en straalt rust uit!

5,0 score
14 januari 2021

Carola heeft ons prima geholpen nadat mijn vader was overleden. Ze is empatisch en straalt rust uit, wat erg prettig is in zo’n situatie. Ze werkt gestructureerd en communiceert goed. Wij waren blij met de dienstverlening. Bedankt!

Tanja Haremaker

Open, eerlijk en betrouwbaar

5,0 score
4 januari 2021

Zeer prettige begeleiding. Creatief in het oplossen van verschillende obstakels. Open, eerlijk en betrouwbaar.

Tina Meissen

Rustig en betrokken

5,0 score
3 januari 2021

Bij de uitvaart van mijn schoonvader hebben wij Carola ervaren als heel rustig en betrokken. Ze nam ruim de tijd, luisterde goed naar de wensen van ons en was heel flexibel en transparant in de mogelijkheden.

HJ Roos

Zeer professioneel, betrokken en creatief

5,0 score
28 december 2020

Met Carola hebben we mijn man een supermooi afscheid kunnen geven. Carola was duidelijk over de kosten en dacht goed mee als wij iets anders wilden. Zeer professioneel, betrokken en creatief.

Eefke Rambags

Duidelijk en alle zorgen ontnomen

5,0 score
22 december 2020

Kort geleden verzorgde Carola de uitvaart van mijn vader. We zijn echt ontzettend gelukkig dat we haar gevonden hebben. Door de uitzending van Tros Radar over de utivaartbranche, waren we erg op onze hoede. Maar gelukkig was dit helemaal goed bij Carola. Ze heeft van begin tot eind ons alle zorgen uit handen genomen én ze was direct duidelijk over alle kosten. Daardoor besloten we bijvoorbeeld om toch niet te kiezen voor een opbaring in een uitvaartcentrum, maar te kiezen voor thuis en kozen we niet voor een advertentie, want de tarieven van de krant zijn wel heel hoog.

Anneke Steenwijk

Je kan het maar 1 keer goed doen

5,0 score
2 december 2020

Vanaf het moment dat Carola binnenstapt neemt ze de volledige regie over, weliswaar met alle respect voor de wensen van àlle nabestaanden. In 4 dagen tijd, de opbaring, uitvaart, crematie èn de inhoud van het afscheid regelen, ga er maar aanstaan! Dat is een gave, geen beroep Dankjewel Carola!

fam Punselie

Hele fijne en persoonlijke begeleiding

5,0 score
30 november 2020

Wij hebben een fijne en persoonlijke begeleiding gehad van Carola.
Ze neemt de tijd en moeite om er een mooi afscheid van te maken.

Jose Cramer

Voelt feilloos aan wat nodig is.

5,0 score
28 november 2020

Soms…..
Soms komen er mensen op je pad, en dat had dan zo moeten zijn.
Zo voelt dat bij Carola.
Wij waren in ongeloof en shock omdat mijn man zo snel was overleden.
Vanaf het moment dat Carola binnenkomt, tot het moment dat de uitvaart voorbij is neemt ze de regie volledig over, je hoeft nergens meer aan te denken en ze voelt feilloos aan wat de wensen zijn. Wij zijn dankbaar voor wat zij heeft gedaan, je kan het in dit geval maar 1 keer goed doen. Dankjewel Carola!!

Mariëlla

Heel fijn hoe we dit als familie met jou hebben kunnen doen

5,0 score
4 november 2020

Dank Carola, namens de familie Stam voor je warme, betrokken ondersteuning zowel nog voor het overlijden als bij de uitvaart van onze (schoon)moeder. Zij heeft het erg op prijs gesteld van te voren haar eigen wensen ook met jouw door te kunnen spreken. Heel erg fijn hoe we, als familie dit samen met jou hebben kunnen doen. We kijken terug op een heel fijn afscheid, waarbij jij alles tot in de puntjes hebt verzorgd. Dank daarvoor.

Anda Stam

Moderne uitvaartverzorgster voor een persoonlijke begrafenis of crematie. 

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
Ik werk zelfstandig, waardoor u elke dag van mij de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft bij een overlijden.

Wat te regelen bij overlijden?
Meer lezen over Carola
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen