De laatste verzorging

Samen met een collega van mijn vaste verzorgteam, kom ik bij u thuis of op een andere plek om uw dierbare te wassen, mooi aan te kleden, het haar netjes te maken en eventueel make-up aan te brengen. Dat is wat ik de laatste verzorging noem. In de volksmond wordt dit ook wel afleggen genoemd.

Daarin zijn er vele mogelijkheden. De laatste verzorging kan thuis of in een uitvaartcentrum plaatsvinden. Als iemand in een verzorgingshuis overlijdt, wordt de laatste verzorging soms door het vaste zorgteam van het huis gedaan. Dan komt mijn collega, meestal samen met mij, alleen nog voor de laatste details, de opbaarmaterialen of voor het vervoer als uw dierbare ergens anders wordt opgebaard.

Ik vind het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om betrokken te worden bij de laatste verzorging en ook in deze stap neem ik alle tijd voor u.
Soms vinden mensen het fijn om te helpen bij de laatste verzorging of om erbij aanwezig te zijn. Anderen wachten liever tot de dierbare er vertrouwd uitziet. Alles is mogelijk en samen met u zorgen we ervoor dat ook deze eerste stap op een voor u prettige manier genomen wordt.

Na de laatste verzorging gaan we over tot de opbaring.
Meer lezen over de opbaring?
Hier vindt je meer informatie.

Uitvaartverzorging Carola Vriend
Bellen
Stuur een email

Moderne uitvaartverzorgster voor een persoonlijke begrafenis of crematie. 

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
Ik werk zelfstandig, waardoor u elke dag van mij de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft bij een overlijden.

Wat te regelen bij overlijden?
Meer lezen over Carola

Recente beoordelingen

Carola doet haar achternaam eer aan. Ze voelde aan als een vriend vd familie. Tot in de puntjes werd alles geregeld, niks te veel en meegedacht hoe we een zo mooi mogelijk afscheid konden nemen/geven in deze Corona tijd. Ze is professioneel maar bovenal menselijk! Ik kijk terug op een mooie week ondanks dit zware verlies.
– Marije Mes-Laport

Vanaf het moment dat Carola binnenstapt nam ze de volledige regie over, weliswaar met alle respect voor de wensen van àlle nabestaanden.
In 4 dagen tijd de opbaring, uitvaart, crematie en de inhoud van het afscheid regelen, ga er maar aanstaan. Dat is een gave, geen beroep. Dankjewel Carola
– Fam. Punselie

Na een heftige periode van slechts 10 weken is mijn moeder overleden aan een agressieve vorm van kanker.
Een aantal dagen voor het overlijden namen we contact op met Carola, nadat we haar duidelijke website hadden bekeken.
Carola is empatisch, duidelijk over zaken waar we alvast over na konden denken. Na het overlijden is ze een grote steun en toeverlaat geweest. De locatie van onze keuze (Oranje Buiten) als Corona vroegen om vele improvisaties. En alsof het dagelijkse praktijk was regelde Carola alles nauwkeurig en consciëntieus.
Masjenka Ruiter en Tamara Ariens

Voor ons klopte alles precies hoe we het wilden én meer. Ontzettend te spreken over Carola haar geduld en aandacht voor details.
– Fam. Kaarsemaker

Carola Vriend – een betere uitvaartbegeleidster is er niet. Professioneel, persoonlijk, oprecht en warm. Dankjewel voor je geweldige begeleiding in deze moeilijke periode.
– Elaine, Nicolette en Andre Meunier

Meer beoordelingen
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen