Uitvaartverzorging Carola Vriend

Persoonlijke uitvaartverzorgster Carola Vriend

Ik ben geboren in de Zeevang en heb altijd in Waterland en West-Friesland gewoond. Tijdens mijn eerste baantjes en de HBO-opleiding aan de Hogere Hotelschool Amsterdam, heb ik mijn passie voor gastvrijheid en het helpen van mensen ontdekt. Later toen ik in contact kwam met de uitvaartbranche, ontdekte ik de liefde voor het vak van uitvaartverzorgster / begrafenisondernemer.

Persoonlijke uitvaartverzorger, één contactpersoon voor alles

Ik begon in loondienst als fulltime uitvaartverzorgster bij een grote uitvaartonderneming, waar ik heel veel uitvaarten mocht verzorgen.
Daar heb ik de ervaring opgedaan die nodig is om dit vak goed uit te oefenen.
In augustus 2019 besloot ik om als zelfstandig uitvaartverzorgster / begrafenisondernemer met eigen uitvaartonderneming verder te gaan.

En waarom? Puur en alleen omdat ik dan meer tijd en persoonlijke aandacht heb bij het regelen van de uitvaart, als zelfstandig uitvaartverzorgster.
Zo hebben de families die ik help, elke dag hetzelfde gezicht, één contactpersoon voorafgaand, tijdens en na de uitvaart.
Daardoor hoeven niet alle beslissingen en alle keuzes direct in het eerste gesprek genomen te worden.
U ziet mij dan ook zelf tijdens de dagelijkse controles, ik breng zelf de kaarten bij u en kom zelf zo vaak als nodig is.
Ik neem de tijd voor u, zodat ik voor u de meest passende begrafenis of crematie kan organiseren.

Zelfstandige begrafenisondernemer: Alle tijd en persoonlijke aandacht

Ik werk zelfstandig en ben niet gebonden aan een locatie, leverancier of grote maatschappij. Ik zorg voor een persoonlijke uitvaart die aansluit bij uw wensen en de wens van de overledene. U ziet mij elke dag zelf, zodat u alle persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft.
Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt mij dus altijd bellen. Natuurlijk bij een overlijden, maar ook als er een overlijden aan komt, er iemand ziek is en u behoefte heeft aan informatie.

Bellen
Stuur een email

Bekijk het korte filmpje waarin ik mijzelf aan u voorstel.

Alle dagen hetzelfde gezicht, direct na overlijden tot en met de uitvaart zelf.

Carola-Vriend-Uitvaartverzoring

Wat als u verzekerd bent ?

Bent u verzekerd bij een grote maatschappij zoals Yarden, Monuta, Dela, PC, Ardanta, Nationale Nederlanden, Klaverblad of elders?
U bent altijd vrij om zelf te kiezen welke uitvaartondernemer, begrafenisondernemer, uitvaartverzorger u vraagt om de uitvaart te regelen. De uitkering van uw uitvaartpolis kan in veel gevallen namelijk ook in geld, in plaats van diensten. Dat houdt in dat u geen gebruik maakt van de diensten van de verzekeringsmaatschappij, maar daarvoor in de plaats een vergoeding in geld vraagt.
Dat geld kunt u dan zelf besteden bij de persoon die u zelf kiest.

Recente beoordelingen

Carola doet haar achternaam eer aan. Ze voelde aan als een vriend vd familie. Tot in de puntjes werd alles geregeld, niks te veel en meegedacht hoe we een zo mooi mogelijk afscheid konden nemen/geven in deze Corona tijd. Ze is professioneel maar bovenal menselijk! Ik kijk terug op een mooie week ondanks dit zware verlies.
– Marije Mes-Laport

Vanaf het moment dat Carola binnenstapt nam ze de volledige regie over, weliswaar met alle respect voor de wensen van àlle nabestaanden.
In 4 dagen tijd de opbaring, uitvaart, crematie en de inhoud van het afscheid regelen, ga er maar aanstaan. Dat is een gave, geen beroep. Dankjewel Carola
– Fam. Punselie

Na een heftige periode van slechts 10 weken is mijn moeder overleden aan een agressieve vorm van kanker.
Een aantal dagen voor het overlijden namen we contact op met Carola, nadat we haar duidelijke website hadden bekeken.
Carola is empatisch, duidelijk over zaken waar we alvast over na konden denken. Na het overlijden is ze een grote steun en toeverlaat geweest. De locatie van onze keuze (Oranje Buiten) als Corona vroegen om vele improvisaties. En alsof het dagelijkse praktijk was regelde Carola alles nauwkeurig en consciëntieus.
Masjenka Ruiter en Tamara Ariens

Voor ons klopte alles precies hoe we het wilden én meer. Ontzettend te spreken over Carola haar geduld en aandacht voor details.
– Fam. Kaarsemaker

Carola Vriend – een betere uitvaartbegeleidster is er niet. Professioneel, persoonlijk, oprecht en warm. Dankjewel voor je geweldige begeleiding in deze moeilijke periode.
– Elaine, Nicolette en Andre Meunier

Meer beoordelingen

Columns

Meer columns
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen