Persoonlijke uitvaartverzorgster Carola Vriend 

Ik ben geboren in de Zeevang en heb altijd in Waterland en West-Friesland gewoond. Tijdens mijn eerste baantjes en de HBO-opleiding aan de Hogere Hotelschool Amsterdam, heb ik mijn liefde voor gastvrijheid en het helpen van mensen ontdekt. Later toen ik in contact kwam met de uitvaartbranche, ontdekte ik de liefde voor het vak van uitvaartverzorgster / begrafenisondernemer.

Betrokken en ervaren uitvaartondernemer

Ik begon in loondienst als fulltime uitvaartverzorger bij een grote onderneming, waar ik heel veel uitvaarten mocht verzorgen.
Steeds weer voel ik een bepaalde spanning, die belangrijk is in dit vak. Je kunt het maar één keer goed doen, er is geen herkansing. Voor de nabestaanden is het laatste afscheid, de begrafenis of crematie, het allerbelangrijkste en ik ervaar het als iets heel goeds dat ik steeds weer die adrenaline voel.
Ik voel me keer op keer betrokken bij de families die ik mag begeleiden bij het regelen van een uitvaart.

Wat te regelen bij een overlijden?

Na een overlijden, is er behoefte aan een helpende hand. Wat moet er wanneer geregeld worden, hoe maakt u de juiste keuzes en hoe regelt u een persoonlijk afscheid? Een afscheid dat past bij het leven van uw dierbare. Een afscheid dat aansluit bij wat u als nabestaanden voelt, wat u moet gaan missen en een afscheid dat ruimte geeft aan uw verdriet en verlies.
Ik probeer aan te voelen waar op dat moment behoefte aan is. Soms is dat direct heel veel en soms gaat alles in kleine stapjes.
Graag luister ik naar uw verhaal, en het verhaal van uw dierbare, om het afscheid en alles wat daarbij hoort – zoals een kaart, een foto, een uitvaartkist – zo persoonlijk mogelijk te maken

Een persoonlijke uitvaartverzorgster

Ik werk zelfstandig en ben niet gebonden aan een locatie, leverancier of grote maatschappij. Ik zorg voor een persoonlijke uitvaart die aansluit bij uw wensen en de wens van de overledene. U ziet mij elke dag zelf, zodat u alle persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft.
Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. U kunt mij dus altijd bellen. Natuurlijk bij een overlijden, maar ook als er een overlijden aan komt, er iemand ziek is en u behoefte heeft aan informatie.

Bellen
Stuur een email

Columns

Meer columns

Bel direct bij overlijden

24 uur per dag, 7 dagen per week

Bel nu