Contactinformatie Uitvaartverzorging Carola Vriend

U kunt mij dag en nacht bereiken via

06-55397588

Bel bij overlijden
Uitvaartkosten

Waarmee kan ik u helpen

 • Een uitvaart van A tot Z verzorgen

 • Kosteloos voorgesprek / wensen vastleggen

 • Advies en tips

 • Uitvaartpolischeck (gratis)

 • Wensen vastleggen voor de toekomst

 • Gratis kostenbegroting 

Beoordelingen

Carola Vriend-Schurink, een betere uitvaartbegeleidster is er niet. Professioneel, persoonlijk, oprecht en warm. Dankjewel voor je geweldige begeleiding in deze moeilijke periode.

Elaine, Nicolette en Andre Meunier

Een mooie uitvaart dankzij de goede organisatie en inbreng van Carola, waarbij de samenwerking erg prettig was.

Fam. Tjalma-Jensma

Carola is een hele lieve vrouw en heeft zoveel voor ons betekend en gedaan. Blij dat iemand zoveel liefde heeft voor een toch wel heel moeilijk maar ook mooi beroep.

Diana van der Hust

In de moeilijkste tijd van je leven, ben je op zoek naar iemand die je zo goed mogelijk kan helpen en ondersteunen. Puur op goed gevoel en dankzij goede reviews op Google en facebook, direct contact opgenomen met Carola. En wat zijn wij blij met haar. Een jonge perfectionistische ondernemer met 24/7 service. Wat ons betreft is Carola gemaakt voor dit dankbare beroep. Ze denkt mee over de zeer persoonlijke invulling en aankleding van de uitvaart, maar houdt daarbij ook zeker de kosten in de gaten. Elke keer deed ze weer een stapje extra voor ons, zelfs privé! Een echte aanrader

Melvin Hoogeveen

Een aanrader. Professioneel en neemt ruim de tijd voor je en komt met goede adviezen. We werden volledig ontzorgd. We zijn als familie zeer tevreden over de uitvaart afhandeling van Carola Vriend en we raden anderen haar dan ook aan!

Edwin Vonk

Ontzettend blij waren wij met Carola, die ons in een afschuwelijke tijd zo goed heeft bijgestaan. Warm, betrokken en professioneel. Ondanks de Corona maatregelen hebben we een mooie uitvaart gehad met prachtige erehaag. Dankjewel voor je betrokkenheid!

Kristel van Staveren

Carola Vriend is een vakvrouw. Vol warmte en een luisterend oor, straat zij professionaliteit uit. Wij hebben uitvaartverzorging Carola Vriend als heel fijn ervaren. Nogmaals heel erg bedankt, Carola.

Dorien Steding-Fijma

Heldere communicatie, neemt rustig de tijd, duidelijke regie, flexibel, daadkrachtig en zorgzaam. Prima begeleiding waardoor je echt ontzorgt wordt.

Norbert Wildoer

Na het overlijden van mijn moeder wisten we niet goed welke uitvaartonderneming we moesten kiezen. Op aanraden van een vriendin is dit Uitvaartverzorging Carola Vriend-Schurink geworden. Hier hebben we nooit spijt van gehad. Ze denkt goed mee over oplossingen en eventuele alternatieven in deze rare Coronatijd. Ook op het gebied van eventuele kostenbesparingen komt zij altijd met alternatieven of suggesties. Voor kinderen worden er ook allerlei suggesties geboden om tijdens de dag van de uitvaartceremonie actief deel te nemen aan de uitvaart, waardoor de kinderen er op een hele ongedwongen wijze bij worden betrokken. Niets moet, maar er mag wel veel. Dit zorg er voor dat er tijdens de gesprekken en tijdens de uitvaarten en informele sfeer wordt gecreeerd.

Ron Martis

Twee keer in korte tijd, werden we geconfronteerd met overlijdensgevallen binnen de familie. Beide keren verzorgde Carola de plechtigheid tot in de puntjes. Zelfs de laatste, in de Coronatijd, was waardig en warm. Carola is een vakvrouw, die warmte en professionaliteit tot een mooie mix maakt.

Rob en Marja

Wat was het bijzonder en fijn om Carola als uitvaartonderneemster te hebben, door haar hebben wij in een zeer verdrietige tijd en aan vele Coronaregels moeten houden een prachtige uitvaart kunnen hebben van mijn lieve man en onze papa, haar grote steun en professionele manier van werken heeft ons enorm geholpen, om door deze moeilijke tijd te komen. Groeten Judith, Corné, Benthe en Jens Huijsman

Judith Huijsman

Carola is een grote steun geweest in een moeilijke periode. Ze denkt erg fijn en goed mee. Houdt alles goed in de gaten. Alle zaken worden perfect geregeld, geen moeite is te veel.

Jeroom van Amstel

“Dank je wel Carola voor je professionele, zorgzame en vriendelijke benadering van ons gezin. Het afscheid is precies zo als wij het hebben gewenst. Elke dag was je wel even bij ons voor steun en raad. We kijken terug op een mooi afscheid. Namens Wil en haar gezin.”

Wil Hart

“Heel erg bedankt voor de fijne en professionele begeleiding de afgelopen 2 weken. We waren super blij met je en je hebt alles perfect geregeld. Ook het contact was erg prettig en je hebt ons veel werk en zorg uit handen genomen. nogmaals heel erg bedankt! liefs de familie Steltenpool.”

Monique Steltenpool
Meer beoordelingen

Bel mij terug
  Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.

  Over Carola

  Jong, modern, gastvrij. 
  Mijn naam is Carola Vriend-Schurink, geboren en getogen in Waterland, nu woonachtig in het mooie Zwaag. 
  Al van kleins af aan, wordt ik privé en zakelijk gedreven door mijn wil om mensen te helpen.

  In de uitvaartbranche kan ik mij totaal vinden, inleven in de nabestaanden, snel schakelen op basis van de wensen en het aanwezige budget. Om zo te zorgen voor een bijzonder en persoonlijk afscheid. 
  Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

  Meer lezen over Carola