Download hier uw wensenboekje

Uitvaartwensenboekje

Deze wensenlijst is eigenlijk een leidraad voor uw nabestaanden. Een lijst van wensen omtrent een uitvaart en u bepaalt zelf in hoeverre u uw wensen wilt vastleggen. Een wensenlijst kan houvast bieden aan uw nabestaanden bij het regelen van een uitvaart. En het is fijn om uw eigen wensen vast te leggen, zodat u de regie toch een beetje in handen houdt.

U kunt er voor kiezen om dit globaal vast te leggen of al heel gedetailleerd. Zo kunt u zelf besluiten welke wensen voor u belangrijk zijn, of dat u de keuze bij bepaalde zaken wilt overlaten aan uw nabestaanden.

Dit boekje kunt u bewaren bij uw verzekeringspapieren, maar het kan ook verstandig zijn om dit boekje (of een kopie) alvast aan uw nabestaanden te geven. Zij zullen immers als eerste op de hoogte worden gesteld van uw overlijden.

Ook is het mogelijk om dit boekje alvast naar mij, de uitvaartverzorger, te sturen.
In dat geval kan ik, bij uw overlijden, uw wensen bespreken met uw nabestaanden en de uitvaart precies regelen volgens uw wensen.

Heeft u nog vragen of wenst u liever een persoonlijk gesprek?
Neemt u gerust contact met mij op via info@carolavriend.nl of 06-55397588

Bellen voor afspraak
Stuur een email
Download hier uw wensenboekje

Een persoonlijk voorgesprek, wat houdt dat in?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn en wat een uitvaart moet kosten?

Vraag dan nu een kosteloos en vrijblijvend voorgesprek aan, waarbij wij samen naar uw wensen kijken, uw uitvaartverzekeringen en kan ik een begroting van de kosten voor u opstellen. Zo heeft u alle regie in handen, ook als u er niet meer bent.

Stuur een email
Bellen

Beoordelingen

“Ik kan Carola van harte aanbevelen als uitvaartverzorgster, ze heeft ons fantastisch geholpen. Niets was te veel, en ze zag precies wat wij nodig hebben. Carola is een warme, vriendelijke en betrokken vrouw!”

Jan Warbout