Op deze pagina’s ziet u de referenties van families over Uitvaartverzorgster Carola Vriend
Deze beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend zijn ook terug te vinden op Google (Google Reviews), maar ook via de Facebook pagina’s.
Daar ziet u ook dat deze reviews door echte personen zijn geplaatst, en niet door ‘robots’ of gekochte beoordelingen.

Wilt u ook een ervaring/beoordeling/referentie/review over Uitvaartverzorging Carola Vriend delen?
U kunt onderop een review toevoegen, of deze via Google invoeren. (Google Reviews)

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 53 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Het overkomt je zomaar.

Rated 5 out of 5
27 januari 2021

Twee dierbaren…. tegelijk overleden, broer / zwager en schoonzus.
Carola heeft ons echt “bijgestaan” . Ze stond naast ons en was er voor ons! Rustig en betrokken en alle dagen bij ons in huis. Het moet goed voelen om samen dit pad te belopen. Ze is het hele proces met ons aangegaan en heeft goed kunnen invoelen wat bij ons past. Mogelijkheden en onmogelijkheden gewogen en is ook zelf nieuwe uitdagingen aangegaan.
Grote dank en diep respect voor haar vakmanschap en meevoelendheid.
Wij kijken terug op een prachtig, warm en waardige uitvaart.

Dick en Jeannette

Carola zeer zeker aan te raden !

Rated 5 out of 5
15 januari 2021

Carola wat heb jij super goed de uitvaart van onze moeder verzorgt in deze zeer verdrietige tijd!
Alles tot in de puntjes.je bent een vakvrouw,rustig,duidelijk ,zorgzaam ,lief,geduld.
Als we vragen waren konden we je altijd bellen .
Echt TOP!
Wij waren erg blij en
Alleen maar positief over Carola. Dat ze erg veel voor ons heeft gedaan en betekent heeft.
Nogmaals veel Dank Carola je bent een Topper!!

Fam Schaper

Empatisch en straalt rust uit!

Rated 5 out of 5
14 januari 2021

Carola heeft ons prima geholpen nadat mijn vader was overleden. Ze is empatisch en straalt rust uit, wat erg prettig is in zo’n situatie. Ze werkt gestructureerd en communiceert goed. Wij waren blij met de dienstverlening. Bedankt!

Tanja Haremaker

Open, eerlijk en betrouwbaar

Rated 5 out of 5
4 januari 2021

Zeer prettige begeleiding. Creatief in het oplossen van verschillende obstakels. Open, eerlijk en betrouwbaar.

Tina Meissen

Rustig en betrokken

Rated 5 out of 5
3 januari 2021

Bij de uitvaart van mijn schoonvader hebben wij Carola ervaren als heel rustig en betrokken. Ze nam ruim de tijd, luisterde goed naar de wensen van ons en was heel flexibel en transparant in de mogelijkheden.

HJ Roos

Zeer professioneel, betrokken en creatief

Rated 5 out of 5
28 december 2020

Met Carola hebben we mijn man een supermooi afscheid kunnen geven. Carola was duidelijk over de kosten en dacht goed mee als wij iets anders wilden. Zeer professioneel, betrokken en creatief.

Eefke Rambags

Duidelijk en alle zorgen ontnomen

Rated 5 out of 5
22 december 2020

Kort geleden verzorgde Carola de uitvaart van mijn vader. We zijn echt ontzettend gelukkig dat we haar gevonden hebben. Door de uitzending van Tros Radar over de utivaartbranche, waren we erg op onze hoede. Maar gelukkig was dit helemaal goed bij Carola. Ze heeft van begin tot eind ons alle zorgen uit handen genomen én ze was direct duidelijk over alle kosten. Daardoor besloten we bijvoorbeeld om toch niet te kiezen voor een opbaring in een uitvaartcentrum, maar te kiezen voor thuis en kozen we niet voor een advertentie, want de tarieven van de krant zijn wel heel hoog.

Anneke Steenwijk

Je kan het maar 1 keer goed doen

Rated 5 out of 5
2 december 2020

Vanaf het moment dat Carola binnenstapt neemt ze de volledige regie over, weliswaar met alle respect voor de wensen van àlle nabestaanden. In 4 dagen tijd, de opbaring, uitvaart, crematie èn de inhoud van het afscheid regelen, ga er maar aanstaan! Dat is een gave, geen beroep Dankjewel Carola!

fam Punselie

Hele fijne en persoonlijke begeleiding

Rated 5 out of 5
30 november 2020

Wij hebben een fijne en persoonlijke begeleiding gehad van Carola.
Ze neemt de tijd en moeite om er een mooi afscheid van te maken.

Jose Cramer

Voelt feilloos aan wat nodig is.

Rated 5 out of 5
28 november 2020

Soms…..
Soms komen er mensen op je pad, en dat had dan zo moeten zijn.
Zo voelt dat bij Carola.
Wij waren in ongeloof en shock omdat mijn man zo snel was overleden.
Vanaf het moment dat Carola binnenkomt, tot het moment dat de uitvaart voorbij is neemt ze de regie volledig over, je hoeft nergens meer aan te denken en ze voelt feilloos aan wat de wensen zijn. Wij zijn dankbaar voor wat zij heeft gedaan, je kan het in dit geval maar 1 keer goed doen. Dankjewel Carola!!

Mariëlla

Moderne uitvaartverzorgster voor een persoonlijke begrafenis of crematie. 

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
Ik werk zelfstandig, waardoor u elke dag van mij de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft bij een overlijden.

Wat te regelen bij overlijden?
Meer lezen over Carola
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen