Op deze pagina’s ziet u de referenties van families over Uitvaartverzorgster Carola Vriend
Deze beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend zijn ook terug te vinden op Google (Google Reviews), maar ook via de Facebook pagina’s.
Daar ziet u ook dat deze reviews door echte personen zijn geplaatst, en niet door ‘robots’ of gekochte beoordelingen.

Wilt u ook een ervaring/beoordeling/referentie/review over Uitvaartverzorging Carola Vriend delen?
U kunt onderop een review toevoegen, of deze via Google invoeren. (Google Reviews)

5
5,0 score
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 42 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Niks was te gek, we hebben enorm veel steun aan Carola gehad.

5,0 score
4 november 2020

Na een heftige periode van slechts 10 weken is mijn moeder overleden aan een agressieve vorm van kanker. Tot aan de diagnose was er nog niets aan de hand en stond ze middenin het leven.
Een aantal dagen voor het overlijden van m’n moeder namen m’n zusje en ik contact op met Carola, nadat we haar duidelijke website, blogs en filmpje hadden bekeken. Via de telefoon al merkten we dat Carola ons goed aanvoelde. Ze was empatisch, maar ook duidelijk over een aantal zaken waar we alvast over na konden denken.
De dagen na het overlijden van mijn moeder is Carola een grote steun en toeverlaat geweest. Ze regelde alles, ontzorgde en nam al onze wensen serieus en ter harte.
Samen hebben we gezorgd voor een mooie uitvaart. Een uitvaart die zeker ook voor Carola niet standaard was. Zowel de locatie (Oranje Buiten) als Corona vroegen om vele improvisaties. En alsof het dagelijkse praktijk was, regelde Carola alles nauwkeurig en consciëntieus. Niks was te gek. Heel fijn was bijvoorbeeld de mail die we al na een dag ontvingen waarin van dag tot dag was beschreven waar we aan moesten denken. Hierdoor was er voor ons tijd en ruimte om ook aan onszelf te blijven denken.
We kunnen terugkijken op een heel persoonlijke uitvaart. We zijn blij dat we de herinnering aan onze allerliefste moeder op deze manier kunnen koesteren.
Gedurende de week dat we samen aan de uitvaart hebben gewerkt, hebben we enorm veel steun aan Carola gehad. Daarvoor willen we haar, ook via deze weg, enorm bedanken.

Masjenka Ruiter & Tamara Ariens

Lief, zorgzaam en alles in ons belang

5,0 score
24 oktober 2020

Midden in de nacht heb ik Carola gebeld. Vanaf het moment dat ze er was heeft ze alles overgenomen van mij en mijn familie. Lief, zorgzaam en alles in ons belang. Carola heeft bij het afscheid van mijn vader enorm geholpen. Ze is geweldig.

Jeroen Marré

Voor ons klopte alles!

5,0 score
12 oktober 2020

Voor ons klopte alles precies hoe we het wilden én meer. Ontzettend te spreken over Carola haar geduld en aandacht voor details.

Fam. Kaarsemaker

Alles liep op rolletjes

5,0 score
7 oktober 2020

In deze moeilijke tijd was Carola onze steun en toeverlaat. Mede dankzij haar liep alles op rolletjes en hadden wij een mooie en sfeervolle uitvaart.

Ria van Leuffen

Dankbaar voor haar uitstekende zorg

5,0 score
5 oktober 2020

Carola heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn vader. Ik ben zeer dankbaar voor en blij met haar uitstekende zorg. Het was zeer respectvol, betrokken en altijd rekening houdende met onze wensen. Onze familie beveelt Carola Vriend van harte aan.

Robin

Blij dat iemand zoveel liefde heeft voor dit beroep!

5,0 score
3 september 2020

Carola is een hele lieve vrouw en heeft zoveel voor ons betekend en gedaan. Blij dat iemand zoveel liefde heeft voor een toch wel heel moeilijk maar ook mooi beroep.

Diana van der Hust

Een aanrader! Professioneel en neemt de tijd.

5,0 score
2 september 2020

Een aanrader. Professioneel en neemt ruim de tijd voor je en komt met goede adviezen. We werden volledig ontzorgd. We zijn als familie zeer tevreden met de uitvaart afhandeling van Carola Vriend en we raden anderen haar dan ook aan!

Edwin Vonk

Professioneel, persoonlijk, oprecht en warm.

5,0 score
23 augustus 2020

Carola Vriend-Schurink: een betere uitvaartbegeleidster is er niet. Professioneel, persoonlijk, oprecht en warm. Dankjewel voor je geweldige begeleiding in deze moeilijke periode.

Elaine, Nicolette en Andre Meunier

Geen poespas, alleen maar lof

5,0 score
13 augustus 2020

Hele fijne open gesprekken gehad, daarbij ruimte gehad voor gevoel en band opgebouwd. Geen poespas, alleen maar lof voor hoe alles is verlopen.

Wielie

Prettige samenwerking, goede organisatie!

5,0 score
13 augustus 2020

Een mooie uitvaart dankzij de goede organisatie en inbreng van Carola, waarbij de samenwerking erg prettig was.

Fam. Tjalma-Jensma

Moderne uitvaartverzorgster voor een persoonlijke begrafenis of crematie. 

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
Ik werk zelfstandig, waardoor u elke dag van mij de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft bij een overlijden.

Wat te regelen bij overlijden?
Meer lezen over Carola
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen