5
5,0 rating
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 25 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Grote steun geweest in een moeilijke periode

5,0 rating
20 februari 2020

Carola is een grote steun geweest in een moeilijke periode. Ze denkt erg fijn en goed mee. Houdt alles goed in de gaten. Alle zaken worden perfect geregeld, geen moeite is te veel.

Jeroom van Amstel

Professioneel

5,0 rating
3 februari 2020

Professioneel, netjes en duidelijk in haar communicatie.

Mandy Kaandorp

Voelt de omstandigheden goed aan

5,0 rating
30 januari 2020

Zeer goede ervaring voelt de omstandigheden goed aan en heel accuraat in het afhandelen van moeilijke omstandigheden.

Nico Waij

Een tien met een griffel voor alles wat zij deed en gedaan heeft

5,0 rating
20 december 2019

Carola krijgt een tien met een griffel voor alles wat zij deed en gedaan heeft rond het overlijden van mijn vrouw Inge. Ze is invoelend, serieus, vakbekwaam, denkt mee. Geen moeite was haar te veel, wij hebben haar regelmatig thuis gezien, zowel vóór als na het overlijden. Houdt de vinger aan de pols bij problemen. Wij hadden ons niet beter kunnen wensen; gewoon perfect!

J.B. de Held

Alles is bespreekbaar

5,0 rating
10 december 2019

Oprecht geïnteresseerd. Vakkundig. Alles is bespreekbaar. Alles liep zoals afgesproken. In een roerige tijd een baken van rust. Duidelijk kostenoverzicht.

Henk Stols

Met een warm gevoel hier op terugkijken

5,0 rating
3 december 2019

Carola heeft ons heel goed begeleid in het regelen van het afscheid van onze stief – / schoonvader. Ondanks het verdriet wat hiermee gepaard is gegaan kunnen we met een warm gevoel hier op terug kijken.

Sonja Heijligers

Meteen en zorgvuldig geholpen

5,0 rating
30 september 2019

Carola heeft ons meteen en zorgvuldig geholpen met de verzorging van mijn echtgenote direct na haar overlijden. Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen en gezorgd voor een waardig afscheid van haar. Wij zijn haar dankbaar voor de deskundige hulp.

Peter Bakkum

Hart voor dit vak

5,0 rating
20 september 2019

Wij zijn heel blij dat we Carola als uitvaartverzorgster hebben gekozen. We wilden het afscheid van Kees op onze eigen manier regelen en dankzij Carola hebben we al onze wensen (en die van Kees) kunnen realiseren. Ze heeft hart voor dit vak, ze dacht met ons mee, had goede tips, was onopvallend aanwezig, regelde alles tot in de puntjes. Ze is ook nog ‘ns heel lief. Ook onze kleindochter van 4 jr was stapelgek op haar. We kunnen nog veel meer pluspunten noemen maar wij geven haar gewoon een dik verdiende tien! Gr. Maria (namens alle Dolletjes)

Fam. Dol

Niets was te veel

5,0 rating
3 september 2019

Ik kan Carola van harte aanbevelen als uitvaartverzorgster, ze heeft ons fantastisch geholpen. Niets was te veel, en ze zag precies wat wij nodig hebben. Carola is een warme, vriendelijke en betrokken vrouw!

Jan Warbout