Uitvaartverzorging Carola Vriend – alweer drie jaar

Drie jaar geleden besloot ik, na ruime ervaring op te hebben gedaan bij een grote uitvaartonderneming, om de stap te wagen om een eigen bedrijf te starten.

Dat was heel spannend. Ik wist dat ik zeker mijn werk goed zou doen, want ik had al vele families naar volle tevredenheid geholpen. Maar bij een eigen bedrijf komt natuurlijk veel meer kijken. Hoe krijg je naamsbekendheid, want de dood is toch iets waar je liever niet op een verjaardag over praat. Maar ook de bedrijfsvoering, btw aangifte, administratie, facturatie etc. Een hele uitdaging.

Inmiddels, drie jaar verder, kijk ik met volle tevredenheid naar mijn eigen onderneming. En is het stiekem niet meer alleen mijn onderneming. Op 1 maart is ook mijn man, Stephan, bij het bedrijf ingestapt. Eigenlijk ontzorgde hij mij al veel langer, op administratief gebied, maar leek het hem ook heel leuk om meer te doen. En zo helpt hij inmiddels op alle vlakken mee, op de achtergrond. Dat verandert voor de families niets, die zien nog steeds alleen mij, 1 vast contactpersoon voor alles na overlijden tot aan de uitvaart.

We vinden het heel leuk om het samen te doen en kijken met gepaste trots naar de groeiende onderneming.
De mensen weten ons te vinden, veelal door mond-tot-mond reclame en een betere reclame is er natuurlijk niet.
Elke keer weer stap ik met volle inzet, alle tijd en aandacht een drempel over bij een familie om bij te dragen aan een zo goed mogelijk afscheid.

En dat noem ik bijdragen, want ik ontzorg waar ik kan, maar de familie bepaalt ten alle tijde zelf waar, wanneer en hoe de uitvaart er uit komt te zien. Ik draag mogelijkheden, locaties en ideeën aan, maar ben niet degene die bepaalt hoe de dagen tot de uitvaart gaan verlopen.

En zo is en blijft ieder afscheid uniek, ziet mijn werkdag er elke dag anders uit en vind ik dat ontzettend mooi en voldoenend.

En tot slot wil ik iedereen danken voor het in mij gestelde vertrouwen, het delen van mijn berichten en de steun en interesse.

Meer weten over de mogelijkheden of eens vrijblijvend praten over uw wensen?
Bel gerust eens voor een kosteloos voorgesprek met bijbehorende vrijblijvende offerte.
Uitvaartverzorging Carola Vriend | 06-55397588 | info@carolavriend.nl

Meer columns van Carola Vriend

Recente beoordelingen


Carola denkt mee, vooruit,  oplossingsgericht en geeft ideeën om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken.
Ariën Zon-de Graaf (september 2022)

Mijn vader en ik konden geen beter persoon dan Carola wensen om de uitvaart voor mijn moeder te regelen.
– Paul van Driel (september 2022)

Met de juiste combinatie van medeleven en discrete afstand was Carola
de juiste persoon om de begrafenis van mama in goede banen te leiden.
 Chandani Peperkamp (augustus 2022)

Carola ontzorgt bij alles wat komt kijken bij een overlijden en is altijd bereikbaar voor hulpvragen.
– Frans Visser
(augustus 2022)

Carola kan goed luisteren en vertaald de wensen in een passend, persoonlijk en respectvol afscheid.
Ze neemt op professionele manier de leiding.
Familie de Kroon-Bax (augustus 2022)

Ik raad Carola Vriend zeker aan. Ze reageert snel en accuraat. De afspraken verlopen soepel en correct.
Het hele proces verliep vlot en goed. Zou niet weten wat beter kon.
Arthur Helling (juli 2022)

Zoveel warmte, liefde, oprechtheid, tijd, meedenken, hulp en ondersteuning.
In een hele moeilijke tijd, maakt zij het een stuk makkelijker.
Familie Kaas (juli 2022)

Wij zijn Carola ontzettend dankbaar voor al haar ondersteuning in een zeer moeilijke en verdrietige tijd in ons leven.
Ze is zeer rustig en een fijne persoonlijkheid om in zo’n situatie om je heen te hebben.
Raymond en José (juli 2022)

Wat ben ik dankbaar voor Uitvaartverzorging Carola Vriend. Nog nooit eerder meegemaakt dat iemand zo onwijs goed is in haar vak. Samen met haar man zijn ze een topteam. Niets is te gek en er wordt vooral met je meegedacht en meegeleefd.
Familie Jansma (juni 2022)

Gedurende het hele proces was het ontzettend fijn om met Carola te werken en om ons heen te hebben. Niets is haar teveel. Ze voelt precies aan wanneer ze ‘in moet stappen’ of wat meer op de achtergrond blijven. Wij hadden compleet vertrouwen in Carola. 
– Familie Nijssen (juni 2022)

Een zeer fijne ervaring in een toch emotionele tijd.
Neemt de tijd, luistert naar je wensen en alles gegaan zoals besproken.
– Familie Bödeker (juni 2022)

Wij hebben met Carola Vriend heel goed contact gehad na het overlijden van mijn man.
Ook met ons meedenken, alles prima geregeld en ze kwam alle dagen bij ons thuis om door te spreken.
– Familie den Ouden (juni 2022)

Direct, spontaan, meedenkend en vriendelijk
– Familie Draaijer (juni 2022)

Warm, betrokken, punctueel; Carola bezit alle kwaliteiten die een goede uitvaartverzorgster hoort te hebben. Ze neemt de tijd, is elk moment van de dag bereikbaar, denkt goed mee en laat niets aan het toeval over.
Tijdens de plechtigheid is ze onopvallend aanwezig, maar ze ziet en hoort alles waardoor ze er is als het nodig is.
– Familie Reijm (mei 2022)

Carola Vriend was voor ons in deze verdrietige tijd een steunpilaar.
Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen en zijn daar erg dankbaar voor.
– Celesta Kroon(mei 2022)

Meer beoordelingen
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen