Uitvaartcentrum Johannes Poststraat Hoorn

Met rust, persoonlijke aandacht en alle tijd verzorg ik een uitvaart op elke locatie naar uw wens. Als zelfstandig uitvaartverzorgster ben ik niet gebonden aan een verzekeraar, crematorium of uitvaartcentrum. Zo verzorg ik, indien u dat wenst, ook een uitvaartdienst, condoleance of opbaring in het Uitvaartcentrum aan de Johannes Poststraat 26 in Hoorn. U kunt rechtstreeks naar mij als uitvaartverzorgster bellen, bij een overlijden, maar ook voorafgaand voor een rondleiding of meer informatie op deze locatie.

Klik hier om meer te lezen over het andere uitvaartcentrum in Hoorn, namelijk Uitvaartcentrum en Crematorium Berkhouterweg Hoorn.

Uitvaartcentrum Hoorn Johannes Poststraat 26

Het uitvaartcentrum Hoorn Johannes Poststraat is gelegen in het centrum van Hoorn. Voorheen deed het dienst als kerk, De Engelbewaarderskerk, maar is jaren geleden gerenoveerd tot uitvaartcentrum. Het is een bekende plek in Hoorn, waar vele uitvaarten plaatsvinden, mede door de grote aula. Ook zijn er vele mogelijkheden voor de opbaring, de condoleance en de uitvaartdienst zelf.

Opbaring in Uitvaartcentrum Hoorn Johannes Poststraat
In Uitvaartcentrum Hoorn Johannes Poststraat zijn vier 24-uurs kamers. Dit is een familie kamer, waar de nabestaanden een sleutel krijgen en daarmee ten alle tijde naar binnen komen. Als een familie dat niet wil, is het alternatief een centrale koeling.
Dat is een ruimte waar je niet onaangekondigd naar binnen kan, en is bezoek dus altijd op afspraak. Ook hoor ik wel eens dat men ‘geen’ opbaring wenst. Daarmee bedoelen mensen bijvoorbeeld dat de kist direct gesloten moet worden. Ook dan is een koeling wel noodzakelijk, en is een centrale koeling een goede keuze.

Condoleance in Uitvaartcentrum Hoorn Johannes Poststraat
Een condoleance organiseren losstaand van de uitvaart, of juist aansluitend voorafgaand aan de plechtigheid is hier zeker mogelijk. Er zijn diverse mogelijkheden om ook zo’n condoleance naar uw wensen aan te passen. In de kleine koffiekamer, of juist in de grote aula, en ook is de keuze aan u of de kist open of gesloten is.

Afscheidsdienst in Uitvaartcentrum Hoorn Johannes Poststraat
Het uitvaartcentrum Hoorn Johannes Poststraat is geen crematorium of begraafplaats. Een uitvaartdienst, een afscheidsplechtigheid kan hier wel plaats vinden en door de grootte van de ruimte is er veel mogelijk. De kleine aula is geschikt voor 30 à 40 personen en in de grote aula kunnen maar liefst 280 genodigden zitten. De locatie is voorzien van alle faciliteiten voor een uitvaartdienst, te denken aan catering, muziek, beeld en geluid.

Na afloop van een afscheidsdienst in Uitvaartcentrum Hoorn Johannes Poststraat is er de mogelijkheid om te vertrekken naar een begraafplaats of crematorium voor het vervolg van het afscheid. Er is de mogelijkheid om daarna terug te keren voor een samenzijn met consumpties. Soms kiezen mensen ervoor om zowel de dienst als het samenzijn na elkaar te laten plaatsvinden en pas daarna naar een andere locatie te vertrekken. Dit kan allemaal, alles is mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in Hoorn?
Bel mij gerust eens op 06-55397588 of mail naar info@carolavriend.nl

Meer columns van Carola Vriend
Carola-Vriend-Uitvaartverzoring

Recente beoordelingen

Warm, betrokken, punctueel; Carola bezit alle kwaliteiten die een goede uitvaartverzorgster hoort te hebben. Ze neemt de tijd, is elk moment van de dag bereikbaar, denkt goed mee en laat niets aan het toeval over.
Tijdens de plechtigheid is ze onopvallend aanwezig, maar ze ziet en hoort alles waardoor ze er is als het nodig is.
– Familie Reijm (mei 2022)

Carola Vriend was voor ons in deze verdrietige tijd een steunpilaar.
Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen en zijn daar erg dankbaar voor.
– Celesta Kroon(mei 2022)

We hebben helaas al voor de tweede keer gebruik moeten maken van Carola’s dienstverlening.
Gelukkig was het wederom weer heel goed. Dank Carola
Fam Klaver(april 2022)

Dankzij Carola is de uitvaart van mijn oom, ondanks problemen waar wij als familie tegenaanliepen,
door haar op uitstekende wijze geregeld.
Irma Kenter(april 2022)

Carola is vanaf begin af aan zeer betrokken bij de familie. Ze denkt mee en betrekt ieder familielid erbij.
Met Carola in huis heb je een warm iemand, die dingen uit handen neemt en je het gevoel geeft dat het om jou gaat en geen nummer bent.
– Edwin Groot (april 2022)

Carola is een hele lieve en warme vrouw die echt geschikt is voor dit werk.
Zeer goed gevoel bij en fijn dat ondanks het verdriet alles zo goed geregeld is.
Daniëlle Lammerse (maart 2022)

Wij zijn heel tevreden over de uitvaart. Alles is goed besproken, heel duidelijk en kalm.
We hebben er een heel goed gevoel aan over gehouden.
Brenda Valk (maart 2022)

Wij kunnen iedereen die in deze situatie komt Carola aanraden. Carola staat voor haar vak en begrijpt
wat nabestaanden nodig hebben in de periode dat er veel langs je heen gaat.
Ruud Deul (maart 2022)

Wij, als nabestaanden, hebben een warme en vriendelijke begeleiding gehad van Carola Vriend tijdens de uitvaart van onze overleden moeder.
– Hans Admiraal (februari 2022)

Carola ervaren als een heel fijn, goede begeleidster voor het regelen van de uitvaart. De uitvaart was op meerdere vlakken niet ‘standaard’. Carola heeft geholpen met alle wensen, kijkt wat er Coronatijd wel kan en zet extra stappen waar nodig.
– 
Laura van Hal (februari 2022)

Zeer tevreden over de uitvaart en de begeleiding die Carola heeft gegeven. Zeer betrokken wat voor de achterblijvers heel fijn was.
– Nelly de Geus (februari 2022)

Het voelde vertrouwd. Een warm persoon is Carola.
– 
Tiny Koopman (februari 2022)

Meedenkend en vanaf begin tot eind 24 uur per dag voor haar opdrachtgever bereik- en aanspreekbaar!
Richard van Huizen (februari 2022)

Meer beoordelingen

Alle tijd en aandacht voor een persoonlijke begrafenis of crematie.

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
Zelfstandig uitvaartverzorgster, waardoor u elke dag van mij de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft bij een overlijden

Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen