Vandaag in WestFriesland op Zondag

Een uitvaartpolis bij een grote verzekeraar, maar toch kiezen voor een lokale ondernemer?

Bent u verzekerd bij een grote maatschappij, maar wilt u toch kiezen voor een persoonlijke uitvaartondernemer? Dat kan meestal gelukkig wel; u bent niet verplicht om te kiezen voor het dienstenpakket van de grote maatschappij, maar u kunt ook kiezen voor een uitkering in geld. Dan bent u helemaal vrij om zelf te kiezen wie u of uw nabestaanden gaat begeleiden bij een overlijden.

Het kan fijn zijn om op voorhand kennis te maken met een uitvaartverzorger, informatie te krijgen over de kosten van een uitvaart én eens goed naar uw uitvaartverzekering te kijken.
Weet u precies wat er wordt uitgekeerd door uw verzekeraar bij een overlijden? En is dat bedrag voldoende voor uw uitvaartwensen? Of heeft u helemaal geen verzekering en wilt u weten of het verstandig is deze af te sluiten?

Ook kan er voor u een reden zijn om eens te praten over uw uitvaartwensen. Een verhuizing, een verandering binnen uw gezin, een overlijden dichtbij of ziekte, allemaal redenen om eens vast te leggen wat u zou willen, om de regie bij een overlijden in eigen handen te houden.

Wilt u met mij eens kennis maken, samen naar uw polissen kijken en controleren of u goed verzekerd bent? Ik kom geheel vrijblijvend én kosteloos bij u langs.

Belt u gerust eens naar 06-55397588 of download gratis een wensenboekje op www.carolavriend.nl/uitvaartwensen-vastleggen

Bellen
Stuur een email
Meer columns