Een uitvaart bij Restaurant & Uitspanning De Nadorst in Blokker

Een uitvaart in de kroeg, op het strand of in je favoriete restaurant… Steeds vaker krijg ik dit soort verzoeken, vaak eerst twijfelachtig informerend naar de mogelijkheden. Want een uitvaart hoort toch eigenlijk in een uitvaartcentrum of crematorium, vragen de mensen dan.

Gelukkig kan ik de mensen dan informeren over de diverse mogelijkheden voor een mooie locatie voor een uitvaart. Zo kwam ik deze week opnieuw voor een uitvaart bij De Nadorst in Blokker. Een plek die de meeste mensen kennen als restaurant, het populaire grote terras en natuurlijk als feestlocatie. En misschien is het juist daarom zo’n geschikte plek voor een condoleance of het afscheid…

Waar je bij een uitvaartcentrum vaak herinneringen hebt aan eerdere droevige afscheidsmomenten, kun je bij een plek als de Nadorst juist terugdenken aan de gevierde verjaardagen, de etentjes en de feestjes. En is het zeker een geschikte plek met ruimte voor een traan, maar ook een lach bij het terugdenken aan die momenten dat je het leven kon vieren.

De eigenaren Rob en zijn vrouw Tineke staan overal voor open. Een afscheid kan bijvoorbeeld beginnen met het verwelkomen van de gasten met koffie, thee en een gebakje of luxe opgemaakt bitterkoekje. Daarna als alle gasten aanwezig zijn, start het ceremonieel gedeelte met muziek en sprekers. Een kleine pauze tussendoor voor een drankje en een hapje, bijvoorbeeld een charcuterie-plankje (met luxe ham en vlees) aangevuld met olijven en crostini’s. En dan een glaasje wijn of Cava daarbij om te proosten op dat wat de overledene betekent heeft. En dan als alle sprekers geweest zijn, is er ruimte voor een formeel of informeel samenzijn, waarbij men samen na kan praten en herinneringen ophalen. Ook als er geen behoefte is aan een ceremonieel gedeelte en er bijvoorbeeld geen sprekers zijn, is alles mogelijk.

Van koffie, thee met gebak, een lunch met minibroodjes en soep, een broodje kroket met een zakje friet, een advocaatje met slagroom of een afscheid met Cava en tapas, de mogelijkheden zijn eindeloos, maar dan ook echt eindeloos.

En zo is de Nadorst een plek om een feestje te vieren, maar ook om op een ongedwongen (in)formele wijze afscheid te nemen met een drankje en een hapje.

Meer weten over de mogelijkheden of eens vrijblijvend praten over uw wensen?
Bel gerust eens voor een kosteloos voorgesprek met bijbehorende vrijblijvende offerte.
Uitvaartverzorging Carola Vriend | 06-55397588 | info@carolavriend.nl

Meer columns van Carola Vriend

Recente beoordelingen

Zoveel warmte, liefde, oprechtheid, tijd, meedenken, hulp en ondersteuning.
In een hele moeilijke tijd, maakt zij het een stuk makkelijker.
Familie Kaas (juli 2022)

Wij zijn Carola ontzettend dankbaar voor al haar ondersteuning in een zeer moeilijke en verdrietige tijd in ons leven.
Ze is zeer rustig en een fijne persoonlijkheid om in zo’n situatie om je heen te hebben.
Raymond en José (juli 2022)

Wat ben ik dankbaar voor Uitvaartverzorging Carola Vriend. Nog nooit eerder meegemaakt dat iemand zo onwijs goed is in haar vak. Samen met haar man zijn ze een topteam. Niets is te gek en er wordt vooral met je meegedacht en meegeleefd.
Familie Jansma (juni 2022)

Gedurende het hele proces was het ontzettend fijn om met Carola te werken en om ons heen te hebben. Niets is haar teveel. Ze voelt precies aan wanneer ze ‘in moet stappen’ of wat meer op de achtergrond blijven. Wij hadden compleet vertrouwen in Carola. 
– Familie Nijssen (juni 2022)

Een zeer fijne ervaring in een toch emotionele tijd.
Neemt de tijd, luistert naar je wensen en alles gegaan zoals besproken.
– Familie Bödeker (juni 2022)

Wij hebben met Carola Vriend heel goed contact gehad na het overlijden van mijn man.
Ook met ons meedenken, alles prima geregeld en ze kwam alle dagen bij ons thuis om door te spreken.
– Familie den Ouden (juni 2022)

Direct, spontaan, meedenkend en vriendelijk
– Familie Draaijer (juni 2022)

Warm, betrokken, punctueel; Carola bezit alle kwaliteiten die een goede uitvaartverzorgster hoort te hebben. Ze neemt de tijd, is elk moment van de dag bereikbaar, denkt goed mee en laat niets aan het toeval over.
Tijdens de plechtigheid is ze onopvallend aanwezig, maar ze ziet en hoort alles waardoor ze er is als het nodig is.
– Familie Reijm (mei 2022)

Carola Vriend was voor ons in deze verdrietige tijd een steunpilaar.
Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen en zijn daar erg dankbaar voor.
– Celesta Kroon(mei 2022)

Meer beoordelingen
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen