Op deze pagina’s ziet u de referenties van families over Uitvaartverzorgster Carola Vriend
Deze beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend zijn ook terug te vinden op Google (Google Reviews), maar ook via de Facebook pagina’s.
Daar ziet u ook dat deze reviews door echte personen zijn geplaatst, en niet door ‘robots’ of gekochte beoordelingen.

Wilt u ook een ervaring/beoordeling/referentie/review over Uitvaartverzorging Carola Vriend delen?
U kunt onderop een review toevoegen, of deze via Google invoeren. (Google Reviews)

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 50 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Luistert goed naar de wensen

Rated 5 out of 5
21 februari 2020

Ik beveel haar zeker aan. Ze is zeer professioneel en ze luistert goed naar de wensen van haar klanten. Wij hebben haar diensten als uitvaartverzorgster zeer positief ervaren!

Mark Reiman

Grote steun geweest in een moeilijke periode

Rated 5 out of 5
20 februari 2020

Carola is een grote steun geweest in een moeilijke periode. Ze denkt erg fijn en goed mee. Houdt alles goed in de gaten. Alle zaken worden perfect geregeld, geen moeite is te veel.

Jeroom van Amstel

Professioneel

Rated 5 out of 5
3 februari 2020

Professioneel, netjes en duidelijk in haar communicatie.

Mandy Kaandorp

Voelt de omstandigheden goed aan

Rated 5 out of 5
30 januari 2020

Zeer goede ervaring voelt de omstandigheden goed aan en heel accuraat in het afhandelen van moeilijke omstandigheden.

Nico Waij

Een tien met een griffel voor alles wat zij deed en gedaan heeft

Rated 5 out of 5
20 december 2019

Carola krijgt een tien met een griffel voor alles wat zij deed en gedaan heeft rond het overlijden van mijn vrouw Inge. Ze is invoelend, serieus, vakbekwaam, denkt mee. Geen moeite was haar te veel, wij hebben haar regelmatig thuis gezien, zowel vóór als na het overlijden. Houdt de vinger aan de pols bij problemen. Wij hadden ons niet beter kunnen wensen; gewoon perfect!

J.B. de Held

Alles is bespreekbaar

Rated 5 out of 5
10 december 2019

Oprecht geïnteresseerd. Vakkundig. Alles is bespreekbaar. Alles liep zoals afgesproken. In een roerige tijd een baken van rust. Duidelijk kostenoverzicht.

Henk Stols

Met een warm gevoel hier op terugkijken

Rated 5 out of 5
3 december 2019

Carola heeft ons heel goed begeleid in het regelen van het afscheid van onze stief – / schoonvader. Ondanks het verdriet wat hiermee gepaard is gegaan kunnen we met een warm gevoel hier op terug kijken.

Sonja Heijligers

Meteen en zorgvuldig geholpen

Rated 5 out of 5
30 september 2019

Carola heeft ons meteen en zorgvuldig geholpen met de verzorging van mijn echtgenote direct na haar overlijden. Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen en gezorgd voor een waardig afscheid van haar. Wij zijn haar dankbaar voor de deskundige hulp.

Peter Bakkum

Hart voor dit vak

Rated 5 out of 5
20 september 2019

Wij zijn heel blij dat we Carola als uitvaartverzorgster hebben gekozen. We wilden het afscheid van Kees op onze eigen manier regelen en dankzij Carola hebben we al onze wensen (en die van Kees) kunnen realiseren. Ze heeft hart voor dit vak, ze dacht met ons mee, had goede tips, was onopvallend aanwezig, regelde alles tot in de puntjes. Ze is ook nog ‘ns heel lief. Ook onze kleindochter van 4 jr was stapelgek op haar. We kunnen nog veel meer pluspunten noemen maar wij geven haar gewoon een dik verdiende tien! Gr. Maria (namens alle Dolletjes)

Fam. Dol

Niets was te veel

Rated 5 out of 5
3 september 2019

Ik kan Carola van harte aanbevelen als uitvaartverzorgster, ze heeft ons fantastisch geholpen. Niets was te veel, en ze zag precies wat wij nodig hebben. Carola is een warme, vriendelijke en betrokken vrouw!

Jan Warbout

Moderne uitvaartverzorgster voor een persoonlijke begrafenis of crematie. 

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
Ik werk zelfstandig, waardoor u elke dag van mij de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft bij een overlijden.

Wat te regelen bij overlijden?
Meer lezen over Carola
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen