5
5,0 score
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 35 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Alles is bespreekbaar

5,0 score
10 december 2019

Oprecht geïnteresseerd. Vakkundig. Alles is bespreekbaar. Alles liep zoals afgesproken. In een roerige tijd een baken van rust. Duidelijk kostenoverzicht.

Henk Stols

Met een warm gevoel hier op terugkijken

5,0 score
3 december 2019

Carola heeft ons heel goed begeleid in het regelen van het afscheid van onze stief – / schoonvader. Ondanks het verdriet wat hiermee gepaard is gegaan kunnen we met een warm gevoel hier op terug kijken.

Sonja Heijligers

Meteen en zorgvuldig geholpen

5,0 score
30 september 2019

Carola heeft ons meteen en zorgvuldig geholpen met de verzorging van mijn echtgenote direct na haar overlijden. Ze heeft ons veel zorgen uit handen genomen en gezorgd voor een waardig afscheid van haar. Wij zijn haar dankbaar voor de deskundige hulp.

Peter Bakkum

Hart voor dit vak

5,0 score
20 september 2019

Wij zijn heel blij dat we Carola als uitvaartverzorgster hebben gekozen. We wilden het afscheid van Kees op onze eigen manier regelen en dankzij Carola hebben we al onze wensen (en die van Kees) kunnen realiseren. Ze heeft hart voor dit vak, ze dacht met ons mee, had goede tips, was onopvallend aanwezig, regelde alles tot in de puntjes. Ze is ook nog ‘ns heel lief. Ook onze kleindochter van 4 jr was stapelgek op haar. We kunnen nog veel meer pluspunten noemen maar wij geven haar gewoon een dik verdiende tien! Gr. Maria (namens alle Dolletjes)

Fam. Dol

Niets was te veel

5,0 score
3 september 2019

Ik kan Carola van harte aanbevelen als uitvaartverzorgster, ze heeft ons fantastisch geholpen. Niets was te veel, en ze zag precies wat wij nodig hebben. Carola is een warme, vriendelijke en betrokken vrouw!

Jan Warbout