Op deze pagina’s ziet u de referenties van families over Uitvaartverzorgster Carola Vriend
Deze beoordelingen over Uitvaartverzorging Carola Vriend zijn ook terug te vinden op Google (Google Reviews), maar ook via de Facebook pagina’s.
Daar ziet u ook dat deze reviews door echte personen zijn geplaatst, en niet door ‘robots’ of gekochte beoordelingen.

Wilt u ook een ervaring/beoordeling/referentie/review over Uitvaartverzorging Carola Vriend delen?
U kunt onderop een review toevoegen, of deze via Google invoeren. (Google Reviews)

5
Rated 5 out of 5
5 van de 5 sterren (gebaseerd op 59 ervaringen)
Uitstekend100%
Erg goed0%
Gemiddeld0%
Niet zo goed0%
Slecht0%

Alles liep op rolletjes

Rated 5 out of 5
7 oktober 2020

In deze moeilijke tijd was Carola onze steun en toeverlaat. Mede dankzij haar liep alles op rolletjes en hadden wij een mooie en sfeervolle uitvaart.

Ria van Leuffen

Dankbaar voor haar uitstekende zorg

Rated 5 out of 5
5 oktober 2020

Carola heeft ons geholpen met de uitvaart van mijn vader. Ik ben zeer dankbaar voor en blij met haar uitstekende zorg. Het was zeer respectvol, betrokken en altijd rekening houdende met onze wensen. Onze familie beveelt Carola Vriend van harte aan.

Robin

Blij dat iemand zoveel liefde heeft voor dit beroep!

Rated 5 out of 5
3 september 2020

Carola is een hele lieve vrouw en heeft zoveel voor ons betekend en gedaan. Blij dat iemand zoveel liefde heeft voor een toch wel heel moeilijk maar ook mooi beroep.

Diana van der Hust

Een aanrader! Professioneel en neemt de tijd.

Rated 5 out of 5
2 september 2020

Een aanrader. Professioneel en neemt ruim de tijd voor je en komt met goede adviezen. We werden volledig ontzorgd. We zijn als familie zeer tevreden met de uitvaart afhandeling van Carola Vriend en we raden anderen haar dan ook aan!

Edwin Vonk

Professioneel, persoonlijk, oprecht en warm.

Rated 5 out of 5
23 augustus 2020

Carola Vriend-Schurink: een betere uitvaartbegeleidster is er niet. Professioneel, persoonlijk, oprecht en warm. Dankjewel voor je geweldige begeleiding in deze moeilijke periode.

Elaine, Nicolette en Andre Meunier

Geen poespas, alleen maar lof

Rated 5 out of 5
13 augustus 2020

Hele fijne open gesprekken gehad, daarbij ruimte gehad voor gevoel en band opgebouwd. Geen poespas, alleen maar lof voor hoe alles is verlopen.

Wielie

Prettige samenwerking, goede organisatie!

Rated 5 out of 5
13 augustus 2020

Een mooie uitvaart dankzij de goede organisatie en inbreng van Carola, waarbij de samenwerking erg prettig was.

Fam. Tjalma-Jensma

Gemaakt voor dit beroep, perfectionistische ondernemer met 24/7 service.

Rated 5 out of 5
22 juli 2020

In de moeilijkste tijd van je leven, ben je op zoek naar iemand die je zo goed mogelijk kan helpen en ondersteunen. Puur op goed gevoel en dankzij goede reviews op Google en facebook, direct contact opgenomen met Carola. En wat zijn wij blij met haar. Een jonge perfectionistische ondernemer met 24/7 service. Wat ons betreft is Carola gemaakt voor dit dankbare beroep. Ze denkt mee over de zeer persoonlijke invulling en aankleding van de uitvaart, maar houdt daarbij ook zeker de kosten in de gaten. Elke keer deed ze weer een stapje extra voor ons, zelfs privé! Een echte aanrader.

Melvin Hoogeveen

Heldere communicatie, neemt de tijd, duidelijke regie.

Rated 5 out of 5
17 juli 2020

Heldere communicatie, neemt rustig de tijd, duidelijke regie, flexibel, daadkrachtig en zorgzaam. Prima begeleiding waardoor je echt ontzorgt wordt.

Norbert Wildoer

Vakvrouw

Rated 5 out of 5
2 juli 2020

Carola Vriend is een vakvrouw. Vol warmte en een luisterend oor, straalt professionaliteit uit. Wij hebben Uitvaartverzorging Carola Vriend als heel fijn ervaren. Nogmaals heel erg bedankt, Carola

Dorien Steding-Fijma

Alle tijd en aandacht voor een persoonlijke begrafenis of crematie.

Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.
Ik werk zelfstandig, waardoor u elke dag van mij de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft bij een overlijden

Meer lezen over Carola
Uitvaartverzorging Carola Vriend

Dag en nacht bereikbaar

Via onderstaande knop kunt u mij direct bellen

Bellen