Een uitvaart regelen in Oosthuizen en omgeving

In Oosthuizen, Etersheim, Warder, Schardam en Middelie zijn er vele mogelijkheden om een begrafenis of crematie te regelen. Misschien kent u het Crematorium van PC aan de Berkhouterweg in Hoorn, het crematorium in Purmerend, Uitvaartcentrum Johannes Poststraat en de verschillende kerken en begraafplaatsen in de dorpen.

Een condoleance en/of afscheidsdienst in de buurt

Wilt u liever niet naar een groot uitvaartcentrum of crematorium, dan zijn er ook de buurt diverse mogelijkheden. Voor zowel een condoleance als de dienst, kunt u ook kiezen voor een cultureel centrum, een café of een zaal. In overleg met de eigenaar van die zaal is er vaak veel mogelijk.
Een condoleance kan ook in uw eigen huis, als u geen behoefte heeft aan een andere plek.

Uitvaartcentrum en crematorium

Een uitvaartcentrum of crematorium kan een geschikte plek zijn voor de opbaring en de afscheidsdienst. In Oosthuizen en omgeving, kunt u bijvoorbeeld denken aan Purmerend en Hoorn. In Purmerend is er bijvoorbeeld het crematorium van PC voor de crematie en afscheidsdienst, maar ook het afscheidshuis Purmerend-Beemster, waar zowel de opbaring als een afscheidsdienst mogelijk is.

Onafhankelijke uitvaartverzorgster

Als zelfstandig uitvaartverzorger werk ik onafhankelijk van de grote organisaties. Ik ben dus niet gebonden aan één locatie en ben vrij om de uitvaart precies aan te laten sluiten op uw wensen. U maakt dus alle beslissingen, ik zorg voor de uitvoering. Natuurlijk kan ik u adviseren als u het even niet (meer) weet, en weet door mijn ruime ervaring de mogelijkheden en alternatieven.

Stuur een email
Bellen

Locaties voor een uitvaartdienst in Oosthuizen en omgeving

  • Crematorium en uitvaartcentrum PC Berkhouterweg Hoorn

  • Uitvaartcentrum Johannes poststraat Hoorn

  • Grote Kerk Oosthuizen

  • R.K. Parochie Oosthuizen

  • Elders, uw favoriete café of theater?

Bel direct bij overlijden

24 uur per dag, 7 dagen per week

Bel nu