Uitvaart regelen in Hoorn, Blokker, Zwaag en omgeving

In Hoorn en omgeving zijn er vele opties om een uitvaart te regelen. U kent waarschijnlijk het Crematorium van PC aan de Berkhouterweg in Hoorn en het Uitvaartcentrum aan de Johannes Poststraat, de voorheen Engelbewaarderskerk. Twee van de bekendste locaties, waar u wellicht wel eens een uitvaartdienst of condoleance heeft bezocht.
Of een kerkelijke uitvaart in één van de mooie en authentieke kerken van Hoorn, te denken aan de Oosterkerk, het Octaaf, R.K. Kerk H.H. Cyriacus- en Franciscus of de Dorspkerken van Blokker en Zwaag.

Locaties in Hoorn om een uitvaart te regelen

Op deze locaties zijn de mogelijkheden eindeloos. Het Crematorium biedt uitstekende faciliteiten voor de opbaring met een 24-uurs kamer, maar ook voor een condoleance, de uitvaartdienst. Bent u met een klein gezelschap en vindt u de aula van het crematorium te groot? Dan is er ook een intiem huiskamerafscheid mogelijk. Een kleinere ruimte, waar u in formele of informele samenstelling samen kunt zijn.

Uitvaartcentrum Johannes Poststraat Hoorn

Het uitvaartcentrum van Dekker aan de Johannes Poststraat 26 in Hoorn is een mooi groot, pas gerenoveerd uitvaartcentrum. Jaren geleden was het nog een actieve kerklocatie (de Engelbewaarderskerk), later werd dit omgebouwd tot uitvaartcentrum. De mooie grote aula biedt plaats voor grote gezelschappen en ook hier is een afscheid in kleinere kring mogelijk in een kleinere ruimte. Het uitvaartcentrum heeft 4 ruime 24-uurskamers, ook hier met alle faciliteiten voor een goede opbaring.

Afscheid en condoleren in de kerk 

De kerken in Hoorn zijn vaak niet geschikt voor een opbaring, maar kunnen wel ruimte bieden voor een condoleance én een uitvaartdienst. Natuurlijk kan dat als u lid bent van de kerk, maar tegenwoordig ook als u geen lid bent van de kerk.
Ik informeer u graag over de verschillende mogelijkheden, in Hoorn en omgeving.

Speciale uitvaartwensen?

Maar wilt u juist iets totaal anders? Ook dan sta ik voor u klaar om alles aan te passen aan uw wensen. Een opbaring kan natuurlijk ook thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving, en de condoleance en dienst kunnen ook op een andere locatie plaats vinden.
Als zelfstandig uitvaartverzorgster / begrafenisondernemer ben ik niet gebonden aan een locatie, een begraafplaats, crematorium of andere plek voor een afscheidsdienst. De grote verzekeraars en organisaties hebben vaak een vaste locatie voor de opbaring en de uitvaartdienst, maar ik ben vrij in die keuze.
Ik luister dus naar wat u wilt, en zorg voor een uitvaart die precies past bij uw wensen en voorkeuren. Samen kijken we naar de beste dag voor de uitvaart en zorgen we ervoor dat de locatie daarop aansluit. En niet alleen de opbaring en de uitvaartdienst kunnen worden aangepast aan uw eigen wensen. Denk ook eens aan een route langs een favoriete wandelplek, een condoleance achteraf op een andere locatie zoals in een favoriet café of zaal. Alles kan worden aangepast naar uw eigen wens.

Wilt u eens weten wat er allemaal mogelijk is in Hoorn en omgeving?

Stuur een email
Bellen

Locaties voor een uitvaartdienst in Hoorn, Blokker en Zwaag

 • Oosterkerk (Sint-Antoniuskerk), Grote Oost Hoorn

 • Protestantse kerk Het Octaaf, Pollstraat 1 Hoorn

 • R.K. Kerk H.H. Cyriacus- en Franciscus

 • Uitvaartcentrum Johannes Post

 • Uitvaartcentrum en crematorium Berkhouterweg Hoorn

 • Het Huis Verloren, Kerkstraat 10 in Hoorn

 • Oranje Binnen / Oranje Buiten

 • Park Schouwburg / Grand Café het Hop

 • Dorpskerk Blokker, Westerblokker 105 Blokker

 • Dorpskerk Zwaag, Kerkelaan 8 te Zwaag

 • Protestantse kerk Wognum

 • Hiëronymous kerk Wognum

 • St. Cunera Wognum

 • Elders, uw favoriete café of theater?

Bel direct bij overlijden

24 uur per dag, 7 dagen per week

Bel nu